HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Hírek és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Az élet minősége – könyvtárosok a társadalomért

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) idén Miskolcon tartja 49. Vándorgyűlését Az élet minősége – könyvtárosok a társadalomért címmel, amelyet az MKE, a MKE Borsod Megyei Szervezete, a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, a Miskolc Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum és a Miskolc Megyei Jogú Város közreműködésével rendez.

 

Az egyesület a vándorgyűlés központi témájául a szűkebb és tágabb társadalmi környezet életminőségének javítását, illetve kereteinek vizsgálatát tűzte ki, mellyel hagyományosan kapcsolódik az IFLA (Könyvtári Egyesületek és Intézmények Nemzetközi Szövetsége) erre az évre meghirdetett célkitűzéseihez, akárcsak az Európai Parlament számos szakpolitikai törekvéséhez.

A Vándorgyűlést köszönti: Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke (videóüzenet), Krucsainé Herter Anikó, az EMMI kulturális kapcsolatokért és fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára, Dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Jakab Nóra, a Miskolci Egyetem általános rektorhelyettese, Dr. Prokai Margit, az II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatója és Barátné dr. Hajdu Ágnes, az MKE elnöke.

A konferencián átadásra kerül: Fitz József könyvdíj, Magyar Könyvtárosok Egyesülete-emlékérem, Év fiatal könyvtárosa-díj, Kovács Máté-díj.

Az MKE 49. Vándorgyűlésén a külföldi vendégeken, határon túli magyar kollégákon kívül több mint 750 hazai szakember vesz részt a szakma minden területéről.

http://vandorgyules.rfmlib.hu/

Fő támogató: NKA.
Kiadó: Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MTI-OS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6,490 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6,490 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: