HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

NOE nyári egyetem. Kommunikáció- önismeret-családi szerepek.

Idén először szervez a NOE nyári egyetemet 20 és  30 év közötti, az ország minden részéről érkező fiataloknak.

Ez is egy állomása annak a nyári programsorozatnak, amellyel a fiatalokat szólítja meg a szervezetünk.

 

Joó Kinga, a NOE elnökhelyettese vezette fel az eseményt, köszöntötte és bemutatta a vendégeket. Ezt követően a programnak házigazdát nyújtó intézmény, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola rektora, Várnai Jakab atya köszöntötte a résztvevőket.

Benda Attila a család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár is köszöntőt mondott a nyári egyetem részvevőinek.

 

A kormány fontosnak tartja a család intézményét, ami az intézkedéseikben is megtapasztalható, de emellett az is fontos, hogy a fiatalok megismerjék és magukévá tegyék ezt az alapvető emberi értéket. Ennek egyik talán hagyományteremtő kezdeményezése ez a program is.

 

Végül Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntötte a fiatalokat. Külön kiemelte az elnökség összefogását, köszönetet mondott az elnökség támogató munkájáért: Joó Kingának, hogy nemzetközi vendégeket hívott az eseményre, dr. Kutassy Jenőnek, aki a helyszín biztosításában segített és Török Krisztinának, aki vállalta, hogy az ifjúságot fogja össze a NOE-ban.

 

Elnök asszony beszélt a nyári ifjúsági programsorozat többi eleméről is (Erzsébet táborok, vándor tábor, EFOTT).
Folytatás: http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok/

Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: