HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

NOE nyári egyetem. Kommunikáció- önismeret-családi szerepek.

Idén először szervez a NOE nyári egyetemet 20 és  30 év közötti, az ország minden részéről érkező fiataloknak.

Ez is egy állomása annak a nyári programsorozatnak, amellyel a fiatalokat szólítja meg a szervezetünk.

 

Joó Kinga, a NOE elnökhelyettese vezette fel az eseményt, köszöntötte és bemutatta a vendégeket. Ezt követően a programnak házigazdát nyújtó intézmény, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola rektora, Várnai Jakab atya köszöntötte a résztvevőket.

Benda Attila a család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár is köszöntőt mondott a nyári egyetem részvevőinek.

 

A kormány fontosnak tartja a család intézményét, ami az intézkedéseikben is megtapasztalható, de emellett az is fontos, hogy a fiatalok megismerjék és magukévá tegyék ezt az alapvető emberi értéket. Ennek egyik talán hagyományteremtő kezdeményezése ez a program is.

 

Végül Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntötte a fiatalokat. Külön kiemelte az elnökség összefogását, köszönetet mondott az elnökség támogató munkájáért: Joó Kingának, hogy nemzetközi vendégeket hívott az eseményre, dr. Kutassy Jenőnek, aki a helyszín biztosításában segített és Török Krisztinának, aki vállalta, hogy az ifjúságot fogja össze a NOE-ban.

 

Elnök asszony beszélt a nyári ifjúsági programsorozat többi eleméről is (Erzsébet táborok, vándor tábor, EFOTT).
Folytatás: http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok/

Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 953 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 953 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: