HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Önkormányzaton dolgozók az igazi kapocs állam és állampolgár között!

 

Mérsékelt demokrata politika régi politika elve, hogy van ahol több bért kell juttatni, van ahol adókedvezményt kell biztosítani, van a ahol a túlszabályozást kell csökkenteni és a vállalkozás ill. civil területen a gazdasági-jogi környezetet teljesen vállalkozást segítővé kell átszervezni.

 

Sem a “fűnyíróelv” bérszabályozásban, sem a csak kedvezményekre építő (megszerzett jövedelemből) támogatás önállóan nem vezet átütő eredményre a magyar társadalomban.

 

Budapesten és vidéken az önkormányzat az igazi kapocs hatalom és állampolgár között!

 

A közszolgálatban dolgozókkal szemben – mérsékelt demokrata politikai értékek szerint – elvárás a szakszerűség, pártatlanság, humánus és méltányos munkavégzés a közigazgatásban, önkormányzatoknál.

Magyar tegyen a magyarért! – Ez mérsékelt demokrata politikai elvárás, a magyar politikai kultúra változásáért!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikusi megfogalmazásában: ” Közszolgálat a kapocs állam és állampolgár között!

A humánus közszolgálati dolgozó, a méltányos és életszerű közszolgálati döntések egyik feltétele, hogy a közszolgálatban dolgozók nyugodtan és szabadon (politika mentesen) végezhessék munkájukat.”

 

Számtalan túlárazott beruházás, célszerűtlen beruházás jelent meg Magyarországon az utóbbi években.

Szolgáló és jó állam megvalósítása minden haladó, kortárs politikai irány, így a centrista magyar politikai irány egyik olyan követelménye, amely nélkül Magyarország biztos vesztese a régió államainak versenyében.

 

 

Mérsékelt demokrata politika számára természetes és fontos a társadalmi párbeszéd, társadalmi érdekérvényesítés minden formája!

Közszolgálat bérrendezése, ahogy a kisméretű vállalkozások túlszabályozásának megszüntetése, vagy az állampolgárokkal méltányos és humánus jogállam újra kialakítása Magyarország haladásának eminens kérdései, mára problémái!

 

 

 

 

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: