HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Vélemény a politikában legyen szabad vidéken, vagy a határon túl!

Mérsékelt demokrata politika – a szabad magyar politikai vélemény elkötelezettje, legyen az vidéken, vagy határon túl.

Magyarságról nem lehet úgy gondolkodni, hogy ne támogassuk tettekben és gondolatokban a magyarság női tagjait……. Ladó Andrea politikai véleményét bátran kimondó nő, egy magyar nő Erdélyből, közelebbről Székelyföldről.

 

Magyar nők számára riasztó, amit a politika művel ma Magyarországon.

 

Nők ma vidéken és Erdélyben egyre tudatosabb, egyre bátrabbak – ez a magyarság jövője egyik reménysugara lehet.

 

Adófizetői pénzek számolatlanul  ömlenek a külföldi pártháttér “súgok” hagymázas, családromboló, erőszakos kampányaiba……

Tusványoson történtek, egy volt rajongó, majd kritikus nő bántalmazása a hazai hatalmi politika lényegét mutatta meg.

Politikai kultúra magában foglalja a mások politikai véleményének, kritikájának tűrését.

 

Mérsékelt demokrata politika joggal várja el minden Tusványoson járt politikustól, hogy kövesse meg a nőket az incidens miatt, utasítsa el a durvaságot, ahogy azt a külügyminiszter legalább megtette!

Többről szól a 2018-as választás, mint egyszerű kormányok váltása.

Mérsékelt demokrata politikai értékelésben, Magyarország és a magyarság történelmi útelágazása a következő választás 2018-ban, de a történelmi tévedések kijavítása esélyével csupán.

 

Magyarság sorsa az anyaországban uralkodó politikán múlik – Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

 

2010-ben történelmi lehetőséget kapott Magyarország, de a rossz történelmi hagyományok és a politikai feudalizmus eltérítette.

Magyarország arra az útra lépett, amelyért történelme során mindig nagy veszteségekkel fizetett meg.  (Egész hadseregnyi magyar veszett el több alkalommal a rossz politikai és hatalmi döntések miatt, a háttérben gyász, anyák, nők.)

Nyugat és kelet ütközése földrajzilag és régió politikailag erősen hat politikai célokban, eszközökben, értékekben, ahol a tudatos választó számára mára valós támpont alig maradt saját életéről, az Őt érintő megoldatlan problémákról.

 

Mérsékelt demokrata politizálás egyik elve: Magyar ne legyen ellensége a magyarnak!

Nők számára a hatalmi politika durva agressziójánál nincs károsabb üzenet, ebből nem lesz népesedés, csak kiürült ország.

Vidéki politika, vidéki emberek kérdése, kortárs magyarság igazi dilemmája ez ma.

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-07-29 by in Alkotó politika, Antikorrupció, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új magyar vidék, Új politika, Centrista, Független centrista, Független politikus, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Humanista, Humanista ma, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikai válogatott, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Rendezvények, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki politika and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: