HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Euro Magyarországon! Politikai komédia helyett legyen magyar euro siker!

Magyarországon nem került bevezetésre, míg más közeli és távolabbi hasonló helyzetben lévő országokban, viszont igen!

Ma az euro bevezetése előbbre vitte Magyarországnál az euroval fizető országokat, bővebb a fogyasztói kosara az euroval fizető európai polgároknak.

 

Külföldre migrálás (kényszerből a túlszabályozás, túlbürokrácia elől, a fogyasztás megfelelő bővülése helyett stb.) a családok, vállalkozások számára jelentős kérdéssé, komoly hátránnyá teszi az euro hiányát, euro bevezetésének hiányát!

 

Környező országokkal a verseny a jövőért nagy!

 

Pozsony nyert az euroval.

A magyar emberek számára az euro bevezetésének többszöri elmaradása (akkori politikai felvetések után)  sokkal több veszteséget jelentett, mint hasznot hozott volna.

Különösen a tömeges külföldi munka idején, az euro árfolyama a forint összevetésében, érezhetően kihat a családok életére a fővárosban, vidéken.

 

Politikailag még nem kibeszélt kérdés, hogy a devizahitelesek ügyében mi is történt a devizaváltásoknál, illetve az MNB háza táján a devizahitelesek “kimentése” idején.

Mérsékelt demokrata politika minden az állampolgároknak, a budapesti és vidéki embereknek jó politikai kezdeményezést szívesen támogat.

 

Az euro bevezetése egy nagyon időszerű, folyamatosan késlekedő mozzanat!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a magyar embereknek jobb a valuta átváltás kiküszöbölése, a vállalkozások tisztábban láthatják saját versenyben elfoglalt helyüket. (Torzító belső árfolyamok nélkül.)

Mérsékelt demokrata politika külön felhívja a tudatos fővárosi szavazók figyelmét, hogy a régi pártok kormányzásai során a szükségszerű igény szinte minden kormánynál felmerült az euro bevezetésére, de azt a politikai korrupció, politikai háttér érdekek – a magyar emberek hátrányára – elodázták.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata folyamatosan megfogalmazza: ” Aki az eurot bevezeti, az történelmi sikert hajt végre Magyarországon. 

Magyarországon az euro bevezetésére külső és belső feltételek ma még adottak.  Az euro vita lezárása, az euro bevezetése minden haladó politikai irány által támogatandó!”

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-08-16 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Bonum commune, Centrista, Család, Diploma és iskola, Emberek, Európában Magyarország, Független centrista, Független politikus, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Hyde park, Idősek élete, Költségvetés ma, Közép politizálás, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikai válogatott, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarország ma, Magyarság ma, Migráció és exodus, Munka, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Piac és reform, Politika ma, Politikai árnyak, Politikai megoldás, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Programok, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: