HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény – Ma nem tud sok gyermek megszületni!

Mérsékelt demokrata politika véleménye, hogy annyi gyermek hiányzik a magyarságból, hogy minden a gyermekek vállalását elősegítő kormányzati döntés támogatandó – de a kivitelezésben a meglévő intézetek tapasztalata, kapacitása legyen az első! (Kaáli Intézet stb.)

 

Ingyenes étkeztetés, ingyenes tankönyv nem vethető egybe a szülők szabad gyermekvállalásával, vagy a lombikbébi program támogatásával.

Az első példa egy szociális állami szerepvállalás, nem hat a szülők gyermekvállalására.

 

Ma több száz pontból álló összetett szakpolitikai programcsomag adhatna erős lendületet a gyermekvállalásnak.   Mérsékelt demokrata politika hosszabb ideje rendelkezik ezzel.

 

Kihaló települések, tízezres léptékben kiürült házak vidéken.

Vidéki családok számára a túlszabályozás, a devizahitelezés utóhatásai, a cégek túlzó követelményei teljesíthetetlen feltételeket teremt, ahogy azokat senki nem tudja szinte teljesíteni, aki nem a költségvetésen csüng.

 

Több száz szakpolitikai döntés szükséges a magyarság népesedése javítása érdekében!

 

Nagyobb városokban a kezdő lakhatás gondja, a túlszabályozott jogi környezet mellett, ma a mérsékelt demokrata politikai vélemény szerint, az egyik legkezeletlenebb társadalmi gond.

Sok tekintetben kartellgyanús, manipulált bérlakáspiac, irreális és havi jövedelmekkel össze nem egyeztethető ingatlan piac hatása a magányossá váló fiatalok tömege, valódi párkapcsolat nélkül, házasság és gyermek nélkül!

 

Összességében egy nyugodt, szabad és biztonságos, európai értékek szerint élő Magyarország a mérsékelt demokrata politika várakozása és célkitűzése!

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: