HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény – Ma nem tud sok gyermek megszületni!

Mérsékelt demokrata politika véleménye, hogy annyi gyermek hiányzik a magyarságból, hogy minden a gyermekek vállalását elősegítő kormányzati döntés támogatandó – de a kivitelezésben a meglévő intézetek tapasztalata, kapacitása legyen az első! (Kaáli Intézet stb.)

 

Ingyenes étkeztetés, ingyenes tankönyv nem vethető egybe a szülők szabad gyermekvállalásával, vagy a lombikbébi program támogatásával.

Az első példa egy szociális állami szerepvállalás, nem hat a szülők gyermekvállalására.

 

Ma több száz pontból álló összetett szakpolitikai programcsomag adhatna erős lendületet a gyermekvállalásnak.   Mérsékelt demokrata politika hosszabb ideje rendelkezik ezzel.

 

Kihaló települések, tízezres léptékben kiürült házak vidéken.

Vidéki családok számára a túlszabályozás, a devizahitelezés utóhatásai, a cégek túlzó követelményei teljesíthetetlen feltételeket teremt, ahogy azokat senki nem tudja szinte teljesíteni, aki nem a költségvetésen csüng.

 

Több száz szakpolitikai döntés szükséges a magyarság népesedése javítása érdekében!

 

Nagyobb városokban a kezdő lakhatás gondja, a túlszabályozott jogi környezet mellett, ma a mérsékelt demokrata politikai vélemény szerint, az egyik legkezeletlenebb társadalmi gond.

Sok tekintetben kartellgyanús, manipulált bérlakáspiac, irreális és havi jövedelmekkel össze nem egyeztethető ingatlan piac hatása a magányossá váló fiatalok tömege, valódi párkapcsolat nélkül, házasság és gyermek nélkül!

 

Összességében egy nyugodt, szabad és biztonságos, európai értékek szerint élő Magyarország a mérsékelt demokrata politika várakozása és célkitűzése!

 

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: