HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A választás arról szól, hogy vannak-e tudatos választók! Ki szeretne több elégedett magyar állampolgárt!

 

Mozgalmas hétvége után van a magyar politikai élet.

Vidék és főváros politikai nézőpontja ugyanúgy töréspontot mutat a rendezvények tükrében, mint a magyar állampolgárokért tenni akaró, vagy csak milliárdos érdekekre építő politikai nézőpontok.

Igazi kihívás az MSZP és a valódi baloldal előtt áll, mert nekik tartózkodniuk kell a rossz és méltatlan örökségüktől, annak  politikai személyiségeitől.

 

Hiteles baloldal egész Magyarország érdeke, ahogy szükség van konzervatív politikára is.

Ezen politikai formációk bármelyikének aránytalan túltengése, azonban mindenkor sértette a tudatos választók mozgásterét, életlehetőségeit, érdekeit.

Mérsékelt demokrata politikai cél, egy sokszínű és sokoldalú politikai paletta, párbeszéd és kompromisszumok politikai kultúrájával. Magyarországnak a hatalmi túltengés nem tesz jót se ma, se a történelem ilyen időszakaiban.

 

Magyarország sorsa ma rossz politikai döntéseken, vagy jó politikai döntéseken múlik…..

 

A történelmileg ismert , embereket leértékelő politikai megoldások, a szabadságjogok korlátozása nem tekinthető politikai innovációnak sem Budapesten, sem a magyar vidéken – legyen az bármely politikai párt zászlaja mögött!

Tudatos választók számára a budapesti politikai térkép, a magyar politikai térkép egyre vegyesebb, a politikai hitelesség és érték bemutatása több helyen repedezett üvegfalra emlékeztet.

Sok akcióval, folyamatos jelenléttel tudja csak igazolni Botka László, az általa kitűzött és értékes programot.   A párt múltját és a múltja rombolóit teljesen maga mögött érdemes hagynia.

 

Elismerés a mértékadó mérsékelt demokrata politika számára, hogy jelenléte hatással van a más pártok politikai programjaira, politikai út választásaira.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarországon a gyenge baloldal egész politikai életre torzulást hozott, mára a vidék lakossága szomorú szükségét látja:

–  A közigazgatás és igazságügy területén túlzott elektronikus eljárások visszafogásának, emberi életek rombolásának megszüntetésének e miatt!

– A devizahitelesek sorsának végleges és politikailag méltányos rendezésének, ez nem történt meg!

– A közlekedés és levegőtisztaság sokkal okosabb megoldásainak, Miskolc, Pécs, Budapest rossz példákkal szolgálnak!

– A valódi lakásépítési és lakásfejlesztési program megvalósításának elindítása régi magyar politikai adósság!

– A betegek és iskolások jogi környezetének, műszaki és alkotói feltételeinek megújítása, európaivá tétele!

 

Tudatos választók, tudatos polgárok számára a mérsékelt demokrata politikai program, politikai értékválasztás, többek között ezeket kívánja napi valósággá tenni Budapesten és vidéken.

 

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-09-16 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Bonum commune, Centrista, Család, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Független politikus, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági környezet, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Iskola Magyarországon, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Kortárs magyar politika, Magyar emberek élete, Magyar politikai közép, Magyar politikai válogatott, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugdíjasok ma, Okos törvények, Panelépítés, Piac és reform, Politika, Politika és vita, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Programok, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, Valós politikai alternatíva, Választás, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika, Zöld élet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: