HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyarországon új politika kell a sikerekhez! Mérsékelt demokrata politika a magyarokért, magyarságért!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyarság megerősödéséhez új politikai irányt tart szükségesnek.

Vidéki nők, a munkavállaló nők széles csoportjai számára ma a gyerekvállalás a politika jó döntésein is múlik!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: ” A legtöbb gyerek születése nem a milliomosok táborától lesz várható!  Új politika iránya segíthet a munkavállaló nők, vidéki nők gyermekvállalásának bátorítását. “

 

Mozgalmas hétvége után van a magyar politikai élet.       Nem ösztönözte a gyermek vállalásának kedvét a politikai élet ezen rendezvényekkel sűrített napja.

 

Mi zajlik a Duna mentén a magyar politikában?

 

Nők is magyar választók!

 

Vidék és főváros politikai nézőpontja ugyanúgy töréspontot mutat a rendezvények tükrében, mint a magyar állampolgárokért tenni akaró, vagy csak milliárdos érdekekre építő politikai nézőpontok.

Igazi kihívás az MSZP és a valódi baloldal előtt áll, mert nekik tartózkodniuk kell a rossz és méltatlan örökségüktől, annak  politikai személyiségeitől.

 

Hiteles baloldal egész Magyarország érdeke, ahogy szükség van konzervatív politikára is.

Ezen politikai formációk bármelyikének aránytalan túltengése, azonban mindenkor sértette a tudatos választók mozgásterét, életlehetőségeit, érdekeit.

 

Mérsékelt demokrata politikai cél, egy sokszínű és sokoldalú politikai paletta, párbeszéd és kompromisszumok politikai kultúrájával. Magyarországnak a hatalmi túltengés nem tesz jót se ma, se a történelem ilyen időszakaiban.

 

 

Magyarországon a nők számára egy nyugodt és szabad Magyarország adhat támaszt a gyermekek tudatos vállalásához!

Erre ma még várni kell! Ezért a nőknek is tenni kell!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarországon a gyenge baloldal egész politikai életre torzulást hozott, mára a vidék lakossága szomorú szükségét látja:

–  A közigazgatás és igazságügy területén túlzott elektronikus eljárások visszafogásának, emberi életek rombolásának megszüntetésének e miatt!

– A devizahitelesek sorsának végleges és politikailag méltányos rendezésének, ez nem történt meg!

– A közlekedés és levegőtisztaság sokkal okosabb megoldásainak, Miskolc, Pécs, Budapest rossz példákkal szolgálnak!

– A valódi lakásépítési és lakásfejlesztési program megvalósításának elindítása régi magyar politikai adósság!

– A betegek és iskolások jogi környezetének, műszaki és alkotói feltételeinek megújítása, európaivá tétele!

 

Van ma mit tenni a magyar nőkért a magyar politikában!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 588 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 588 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: