HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Magyarországon új politika kell a sikerekhez! Mérsékelt demokrata politika a magyarokért, magyarságért!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyarság megerősödéséhez új politikai irányt tart szükségesnek.

Vidéki nők, a munkavállaló nők széles csoportjai számára ma a gyerekvállalás a politika jó döntésein is múlik!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: ” A legtöbb gyerek születése nem a milliomosok táborától lesz várható!  Új politika iránya segíthet a munkavállaló nők, vidéki nők gyermekvállalásának bátorítását. “

 

Mozgalmas hétvége után van a magyar politikai élet.       Nem ösztönözte a gyermek vállalásának kedvét a politikai élet ezen rendezvényekkel sűrített napja.

 

Mi zajlik a Duna mentén a magyar politikában?

 

Nők is magyar választók!

 

Vidék és főváros politikai nézőpontja ugyanúgy töréspontot mutat a rendezvények tükrében, mint a magyar állampolgárokért tenni akaró, vagy csak milliárdos érdekekre építő politikai nézőpontok.

Igazi kihívás az MSZP és a valódi baloldal előtt áll, mert nekik tartózkodniuk kell a rossz és méltatlan örökségüktől, annak  politikai személyiségeitől.

 

Hiteles baloldal egész Magyarország érdeke, ahogy szükség van konzervatív politikára is.

Ezen politikai formációk bármelyikének aránytalan túltengése, azonban mindenkor sértette a tudatos választók mozgásterét, életlehetőségeit, érdekeit.

 

Mérsékelt demokrata politikai cél, egy sokszínű és sokoldalú politikai paletta, párbeszéd és kompromisszumok politikai kultúrájával. Magyarországnak a hatalmi túltengés nem tesz jót se ma, se a történelem ilyen időszakaiban.

 

 

Magyarországon a nők számára egy nyugodt és szabad Magyarország adhat támaszt a gyermekek tudatos vállalásához!

Erre ma még várni kell! Ezért a nőknek is tenni kell!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarországon a gyenge baloldal egész politikai életre torzulást hozott, mára a vidék lakossága szomorú szükségét látja:

–  A közigazgatás és igazságügy területén túlzott elektronikus eljárások visszafogásának, emberi életek rombolásának megszüntetésének e miatt!

– A devizahitelesek sorsának végleges és politikailag méltányos rendezésének, ez nem történt meg!

– A közlekedés és levegőtisztaság sokkal okosabb megoldásainak, Miskolc, Pécs, Budapest rossz példákkal szolgálnak!

– A valódi lakásépítési és lakásfejlesztési program megvalósításának elindítása régi magyar politikai adósság!

– A betegek és iskolások jogi környezetének, műszaki és alkotói feltételeinek megújítása, európaivá tétele!

 

Van ma mit tenni a magyar nőkért a magyar politikában!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: