HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény: Ma a politikában budapesti politikusok és a vidéki politikusok történelmi küzdelme folyik!

 

Mérsékelt demokrata politika az Egy Magyarország elvét vallja, a magyar állampolgárok méltóságának politikai elismerésével, új politikai kultúra, új politika szükségével!

Magyarországon a pártok környékén kiviláglik, hogy a pártokon belül a vidéki politikusok – budapesti politikusok harca zajlik.

 

Erős változások az LMP világában, ahogy a baloldal egyetlen választási esélyese Botka László (MSZP) is durva politikai időszakba találhatta magát.

Mérsékelt demokrata politika távol tartja magát a politikai feudalizmus minden kísértésétől, amikor a humanista értékek, a magyar centrista politika mellett teszi le a mérföldkövet – éppen a vidéki magyar emberek, a városi emberek állampolgári méltósága erősítése céljával.

 

Mérsékelt demokrata politika számít a tudatos vidéki emberekre, akik a józan gondolkodást a politikában sem cserélték el pártfegyelemre, vagy  pártbulvárra……

 

Elöregedő és nagyon sok áldozattal létező egészségügy mellett, a vidék Magyarországának egyik fontos kérdése, a nyugdíjasoknak biztosított minimális nyugdíj politikai és gazdasági ügye.

A rossz politikai törések fedik el, hogy teljesen életszerűtlen a havonként 70.000Ft-nél kisebb minimális nyugdíj. Ebben a mérsékelt demokrata politika határozott.

Ez kihat a nyugdíjasok mellett a vidéki emberek joghoz való hozzáférésére is!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a népi-urbánus vita Magyarország egyik sérülékeny pontja a politikai életében.

Vidékről induló politikusok számára ez a politikai törésvonal számos kudarcot hozott a magyar pártokban.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus által határozottan képviselt álláspont, hogy  Magyarországon a pártokon belüli népi-urbánus törések a magyar politikai feudalizmus megteremtői, egyben a magyar polgárosodás károkozói.

 

Mára a napi politikai események tükrében a magyar társadalom legnagyobb kockázata a népi-urbánus politika és ezen vidéki politikus-budapesti politikus kör kisszerű helyezkedése, hatalmi küzdelme.

 

Mérsékelt demokrata politika az új politikai kultúra, az európai léptékű vidékpolitika támogatója.

 

Ma a kor kihívásai elől történelmi politikai vitáiba, politikai kultúra  betegségeibe menekült el a magyar  politika.                           Ez választások idején a magyar választók figyelmét kívánja meg!

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: