HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata vélemény: Ma a politikában budapesti politikusok és a vidéki politikusok történelmi küzdelme folyik!

 

Mérsékelt demokrata politika az Egy Magyarország elvét vallja, a magyar állampolgárok méltóságának politikai elismerésével, új politikai kultúra, új politika szükségével!

Magyarországon a pártok környékén kiviláglik, hogy a pártokon belül a vidéki politikusok – budapesti politikusok harca zajlik.

 

Erős változások az LMP világában, ahogy a baloldal egyetlen választási esélyese Botka László (MSZP) is durva politikai időszakba találhatta magát.

Mérsékelt demokrata politika távol tartja magát a politikai feudalizmus minden kísértésétől, amikor a humanista értékek, a magyar centrista politika mellett teszi le a mérföldkövet – éppen a vidéki magyar emberek, a városi emberek állampolgári méltósága erősítése céljával.

 

Mérsékelt demokrata politika számít a tudatos vidéki emberekre, akik a józan gondolkodást a politikában sem cserélték el pártfegyelemre, vagy  pártbulvárra……

 

Elöregedő és nagyon sok áldozattal létező egészségügy mellett, a vidék Magyarországának egyik fontos kérdése, a nyugdíjasoknak biztosított minimális nyugdíj politikai és gazdasági ügye.

A rossz politikai törések fedik el, hogy teljesen életszerűtlen a havonként 70.000Ft-nél kisebb minimális nyugdíj. Ebben a mérsékelt demokrata politika határozott.

Ez kihat a nyugdíjasok mellett a vidéki emberek joghoz való hozzáférésére is!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a népi-urbánus vita Magyarország egyik sérülékeny pontja a politikai életében.

Vidékről induló politikusok számára ez a politikai törésvonal számos kudarcot hozott a magyar pártokban.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata számos parlamenti rendszerben javaslatot adott át a mindenkori kormányoknak

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus által határozottan képviselt álláspont, hogy  Magyarországon a pártokon belüli népi-urbánus törések a magyar politikai feudalizmus megteremtői, egyben a magyar polgárosodás károkozói.

 

Mára a napi politikai események tükrében a magyar társadalom legnagyobb kockázata a népi-urbánus politika és ezen vidéki politikus-budapesti politikus kör kisszerű helyezkedése, hatalmi küzdelme.

 

Mérsékelt demokrata politika az új politikai kultúra, az európai léptékű vidékpolitika támogatója.

 

Ma a kor kihívásai elől történelmi politikai vitáiba, politikai kultúra  betegségeibe menekült el a magyar  politika.                           Ez választások idején a magyar választók figyelmét kívánja meg!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: