HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény – Egy ország politikai élete akkor jó, ha sokszínű és kiegyensúlyozott!

 

Vidéken és a fővárosban a választói gondolkodásban könnyen lehet, hogy maradandó politikai cezúrát hoz majd Botka László idő előtti, másként túl gyors távozása a miniszterelnök-jelöltségből.

Mérsékelt demokrata politika az új politika megvalósítója, de értékeiben a demokrata politika elkötelezettje – az autentikus politikai közép alkotója ma Magyarországon.

 

Magyarországon a kiegyensúlyozatlan politikai tér, mindig a választókra nézve válik károssá.

 

 

Merre tart a magyar politikai élet?

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata megfogalmazásában:

“Magyarországnak káros, ha aránytalanul összeomlik a baloldal politikai képviselete, ahogy az aránytalanul összeomló konzervatív politikai képviselet is az volna! 

 Lassan mindkettőre látunk példát, miként anno a liberális politikai képviselet zajos összedőlésére. Helyette a kormánypárt illiberális, politikai feudalizmusa lépett politikai ellenpontként.

Mérsékelt demokrata a sokszínű, kiegyensúlyozott politikai tér meglétében érdekelt mindenkor.”

 

Mérsékelt demokrata politika a vállalt politikai értékeiben szövetségest tud látni a vidék kortárs agrárpolitikai pártjaiban, a liberális erőktől megtisztuló, megújuló baloldali politikai erőkben, ahogy a mérsékelt konzervatív, haladó politikai erőkben, vagy az új mérsékelten liberális politikai formációkban.

 

Az autentikus politikai közép vonulatában (magyar centrista politika), a mérsékelt demokrata platform politika fontosnak tartja a középpolgárság képviselete, a dolgozó és alkalmazotti társadalmi csoportok képviselete megléte mellett, a társadalmi felzárkózás és társadalmi esélyegyenlőség képviseletét, fokozottan a vidéki szegények, vidéki mikrovállalkozások képviseletét is!

Magyar segítse a magyart mindenhol és mindenkor!  Ez fontos mérsékelt demokrata politikai elv.

 

Ennek megvalósításában a mérsékelt demokrata politika a tudatos szavazókra, a nőkre, a nyugdíjasokra, mikrovállalkozókra, alkalmazottakra mindenkor kiemelten számít.

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: