HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata vélemény – Egy ország politikai élete akkor jó, ha sokszínű és kiegyensúlyozott!

 

Vidéken és a fővárosban a választói gondolkodásban könnyen lehet, hogy maradandó politikai cezúrát hoz majd Botka László idő előtti, másként túl gyors távozása a miniszterelnök-jelöltségből.

Mérsékelt demokrata politika az új politika megvalósítója, de értékeiben a demokrata politika elkötelezettje – az autentikus politikai közép alkotója ma Magyarországon.

 

Magyarországon a kiegyensúlyozatlan politikai tér, mindig a választókra nézve válik károssá.

 

 

Merre tart a magyar politikai élet?

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata megfogalmazásában:

“Magyarországnak káros, ha aránytalanul összeomlik a baloldal politikai képviselete, ahogy az aránytalanul összeomló konzervatív politikai képviselet is az volna! 

 Lassan mindkettőre látunk példát, miként anno a liberális politikai képviselet zajos összedőlésére. Helyette a kormánypárt illiberális, politikai feudalizmusa lépett politikai ellenpontként.

Mérsékelt demokrata a sokszínű, kiegyensúlyozott politikai tér meglétében érdekelt mindenkor.”

 

Mérsékelt demokrata politika a vállalt politikai értékeiben szövetségest tud látni a vidék kortárs agrárpolitikai pártjaiban, a liberális erőktől megtisztuló, megújuló baloldali politikai erőkben, ahogy a mérsékelt konzervatív, haladó politikai erőkben, vagy az új mérsékelten liberális politikai formációkban.

 

Az autentikus politikai közép vonulatában (magyar centrista politika), a mérsékelt demokrata platform politika fontosnak tartja a középpolgárság képviselete, a dolgozó és alkalmazotti társadalmi csoportok képviselete megléte mellett, a társadalmi felzárkózás és társadalmi esélyegyenlőség képviseletét, fokozottan a vidéki szegények, vidéki mikrovállalkozások képviseletét is!

Magyar segítse a magyart mindenhol és mindenkor!  Ez fontos mérsékelt demokrata politikai elv.

 

Ennek megvalósításában a mérsékelt demokrata politika a tudatos szavazókra, a nőkre, a nyugdíjasokra, mikrovállalkozókra, alkalmazottakra mindenkor kiemelten számít.

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: