HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mi a politikai trend ma? Szexuális zaklatás és a politika feladatai!

 

Magyarországon a kortárs mérsékelt demokrata politikai irányzat kiállt, még a botrány időszak előtt – a női kvóta, a civil kvóta politikai fontossága mellett.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus többször megfogalmazta: “Politikai kultúra változása első valódi kilométerköve a parlamentben, a kormányban az 50%-os női kvóta bevezetése. Politikai kultúra megváltozása nélkül Magyarország valódi lehetőségei alsó határán létezik.”

A társadalom fel sem méri, hogy a nők szexuális zaklatása, a későbbi anyákat, a későbbi Magyarországot károsítja.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a kortárs centrista politika.  Szükségesnek tartja a Franciaországi jogalkotáshoz hasonló szemléletű törvénymódosításokat.

Számos vidéki faluban élő, kisvárosokban élő nő számára a mai szexuális zaklatás kezelése nem teremtetett védelmet a politika részéről.

 

Szexuális durva molesztálás szankcióit meg kell erősíteni, ez a magyar társadalom érdeke, a nők érdeke Magyarországon!

Mérsékelt demokrata politika ezen a területen az elévülés idejét szintén meghosszabbítaná, de a szexuális zaklatásra hivatkozó hamis állításokat külön szankciókkal sújtaná.

Magyarországon a cégvezetések, egyetemi karok, színházak, művészeti alapok, nőgyógyászati rendelők , edzőtermek, szoláriumok stb. világa sok titkot rejt a szexuális zaklatás témájáról.

 

Nem pusztán magyar jelenség, de az áldozatai magyarok vidéken és Budapesten.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: