HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mi a politikai trend ma? Szexuális zaklatás és a politika feladatai!

 

Magyarországon a kortárs mérsékelt demokrata politikai irányzat kiállt, még a botrány időszak előtt – a női kvóta, a civil kvóta politikai fontossága mellett.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus többször megfogalmazta: “Politikai kultúra változása első valódi kilométerköve a parlamentben, a kormányban az 50%-os női kvóta bevezetése. Politikai kultúra megváltozása nélkül Magyarország valódi lehetőségei alsó határán létezik.”

A társadalom fel sem méri, hogy a nők szexuális zaklatása, a későbbi anyákat, a későbbi Magyarországot károsítja.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a kortárs centrista politika.  Szükségesnek tartja a Franciaországi jogalkotáshoz hasonló szemléletű törvénymódosításokat.

Számos vidéki faluban élő, kisvárosokban élő nő számára a mai szexuális zaklatás kezelése nem teremtetett védelmet a politika részéről.

 

Szexuális durva molesztálás szankcióit meg kell erősíteni, ez a magyar társadalom érdeke, a nők érdeke Magyarországon!

Mérsékelt demokrata politika ezen a területen az elévülés idejét szintén meghosszabbítaná, de a szexuális zaklatásra hivatkozó hamis állításokat külön szankciókkal sújtaná.

Magyarországon a cégvezetések, egyetemi karok, színházak, művészeti alapok, nőgyógyászati rendelők , edzőtermek, szoláriumok stb. világa sok titkot rejt a szexuális zaklatás témájáról.

 

Nem pusztán magyar jelenség, de az áldozatai magyarok vidéken és Budapesten.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 953 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 953 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: