HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Politika 2018! Vannak államférfi politikusok, vagy csak pártpolitikusok?!

Mit üzent a választó a politikának vidékről?

Mérsékelt demokrata politika 2010-ben azonnal  jelezte a parlamenti rendszeren belül, hogy a választót szolgáló politika a jelen idő követelménye, a hatalommal nyerészkedő politika helyett.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy az állampolgárokat szolgáló politika, az államférfi képessége – a hatalommal nyerészkedő politikai gyakorlat a pártpolitikus jellemző magatartása.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata álláspontja : ” A politika  ünnepe, Civitas democratiae Hódmezővásárhely 2018! A magyar segítse a magyart elv érvényesült ezen a napon a vásárhelyi választókban”

 

Tisztelet illeti meg a FIDESZ helyi képviselőit és tagjait, hogy méltósággal fogadták a nehéz versenyben a vereséget.

 

Képtalálat a következőre: „Országbíró Zoltán”

 

Országbíró Zoltán felhívja a figyelmet, hogy önmagában a politikai pártok összefogása kevés lett volna, több kellett, egy új politikai kultúra elkötelezett embere, hiteles képviselője Dr. Márki-Zay Péter és családja!

 

Ellenzéki pártok régi, lestrapált, kiégett és régi politikai kultúrát erőltető jelöltje mellé nem álltak volna oda a választók Hódmezővásárhelyen sem és nem állnak oda sehol sem.

 

Milyen lesz a magyar politikai válogatott?       Időszerű felismerni az új politikai idő szükségét!

A demokrácia ünnepe egyik kiinduló pontja a mérsékelt demokrata  politika nézőpontjából az új idő, új út, új emberek Magyarországon meglévő politikai igénye!

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokkal, konkrét kezdeményezéssel már 2010-ben létrejöhetett volna egy társadalmi párbeszéd központ, valódi és kritikát is  alkotóan kezelő párbeszéddel.

Ennek mulasztása, az állampolgárok felé jogalkotás kárainak mérséklése hiánya, konszolidáció hiánya a politikai döntések meghozatalában ma visszahullik a FIDESZ választási helyzetére.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: