HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika 2018! Vannak államférfi politikusok, vagy csak pártpolitikusok?!

Mit üzent a választó a politikának vidékről?

Mérsékelt demokrata politika 2010-ben azonnal  jelezte a parlamenti rendszeren belül, hogy a választót szolgáló politika a jelen idő követelménye, a hatalommal nyerészkedő politika helyett.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy az állampolgárokat szolgáló politika, az államférfi képessége – a hatalommal nyerészkedő politikai gyakorlat a pártpolitikus jellemző magatartása.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata álláspontja : ” A politika  ünnepe, Civitas democratiae Hódmezővásárhely 2018! A magyar segítse a magyart elv érvényesült ezen a napon a vásárhelyi választókban”

 

Tisztelet illeti meg a FIDESZ helyi képviselőit és tagjait, hogy méltósággal fogadták a nehéz versenyben a vereséget.

 

Képtalálat a következőre: „Országbíró Zoltán”

 

Országbíró Zoltán felhívja a figyelmet, hogy önmagában a politikai pártok összefogása kevés lett volna, több kellett, egy új politikai kultúra elkötelezett embere, hiteles képviselője Dr. Márki-Zay Péter és családja!

 

Ellenzéki pártok régi, lestrapált, kiégett és régi politikai kultúrát erőltető jelöltje mellé nem álltak volna oda a választók Hódmezővásárhelyen sem és nem állnak oda sehol sem.

 

Milyen lesz a magyar politikai válogatott?       Időszerű felismerni az új politikai idő szükségét!

A demokrácia ünnepe egyik kiinduló pontja a mérsékelt demokrata  politika nézőpontjából az új idő, új út, új emberek Magyarországon meglévő politikai igénye!

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokkal, konkrét kezdeményezéssel már 2010-ben létrejöhetett volna egy társadalmi párbeszéd központ, valódi és kritikát is  alkotóan kezelő párbeszéddel.

Ennek mulasztása, az állampolgárok felé jogalkotás kárainak mérséklése hiánya, konszolidáció hiánya a politikai döntések meghozatalában ma visszahullik a FIDESZ választási helyzetére.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: