HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Fiatalok méltóságát meg kell őrizni! Politika tehet a diplomák kiadásáért vidéken és fővárosban!

 

Joggal kongatható a vészharang a választások előtt Magyarországról gondolkodni akaró állampolgárok számára!

2010 óta számtalan a magyarságnak, új generációknak hasznos politikai javaslattal élt a mérsékelt demokrata politika – azzal a megfontolással, hogy államférfi nem lehet kicsinyes az új generációkkal!

Egyre kevesebb a született magyar él Magyarországon, s közben a hatalmi politika szűkmarkú a még tanulni, dolgozni, gyereket vállalni akaró fiatal egyetemistákkal, riogatja a gimnazistákat!

 

Magyarországon új út szükséges a politikában. 2006-2014 között a mérsékelt demokrata politikai javaslatok egy jobb ország alapjait kívánták megtámogatni!

 

DSCF1161

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatok közül az egyik lényeges, hogy gyerekvállalás 5 éven belüli ígérete mellett, ki kell adni a több tízezer fiatal egyetemeken benn ragadt diplomáját – mindenféle nyelvvizsga nélkül!

 

Az állam teljesítésének gyengeségei (nyelvi képzés minősége gimnáziumokban, középiskolákban stb.) nem sújthatja a fiatal, alkotó generáció tagjait, belőlük egyre kevesebb él már itthon!

Magyarországon mára munkaerőhiány van a magyarok számára szükséges magasan kvalifikált szakmákban. (Akadozik a könyvelői, ügyvédi, mérnöki egészségügyi szolgáltatások több területe stb. stb.)

 

Anyák pontosan tudják milyen érzés, amikor a gyerek kilátástalanság, vagy egyetemi erőfeszítés utáni megaláztatások miatt megy el távoli országokba – Magyarországon ez tömeges.

 

Mérsékelt demokrata politika kiáll a rossz jogszabályok megváltoztatása, az emberarcú politika megerősítése mellett.

Ennek egyik eleme, hogy a fiatalok számára a jogszabályok ne teremtsenek tömegesen kudarcot.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: