HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Fiatalok méltóságát meg kell őrizni! Politika tehet a diplomák kiadásáért vidéken és fővárosban!

 

Joggal kongatható a vészharang a választások előtt Magyarországról gondolkodni akaró állampolgárok számára!

2010 óta számtalan a magyarságnak, új generációknak hasznos politikai javaslattal élt a mérsékelt demokrata politika – azzal a megfontolással, hogy államférfi nem lehet kicsinyes az új generációkkal!

Egyre kevesebb a született magyar él Magyarországon, s közben a hatalmi politika szűkmarkú a még tanulni, dolgozni, gyereket vállalni akaró fiatal egyetemistákkal, riogatja a gimnazistákat!

 

Magyarországon új út szükséges a politikában. 2006-2014 között a mérsékelt demokrata politikai javaslatok egy jobb ország alapjait kívánták megtámogatni!

 

DSCF1161

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatok közül az egyik lényeges, hogy gyerekvállalás 5 éven belüli ígérete mellett, ki kell adni a több tízezer fiatal egyetemeken benn ragadt diplomáját – mindenféle nyelvvizsga nélkül!

 

Az állam teljesítésének gyengeségei (nyelvi képzés minősége gimnáziumokban, középiskolákban stb.) nem sújthatja a fiatal, alkotó generáció tagjait, belőlük egyre kevesebb él már itthon!

Magyarországon mára munkaerőhiány van a magyarok számára szükséges magasan kvalifikált szakmákban. (Akadozik a könyvelői, ügyvédi, mérnöki egészségügyi szolgáltatások több területe stb. stb.)

 

Anyák pontosan tudják milyen érzés, amikor a gyerek kilátástalanság, vagy egyetemi erőfeszítés utáni megaláztatások miatt megy el távoli országokba – Magyarországon ez tömeges.

 

Mérsékelt demokrata politika kiáll a rossz jogszabályok megváltoztatása, az emberarcú politika megerősítése mellett.

Ennek egyik eleme, hogy a fiatalok számára a jogszabályok ne teremtsenek tömegesen kudarcot.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: