HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választás 2018! Egy Magyarország van – Mérsékelt demokrata nézőpontból!

 

Választás 2018!    A nemzeti választási iroda sorra regisztrálja az országgyűlési képviselő-jelölteket különböző pártok részéről.

Mérsékelt demokrata politikai irány az “Egy Magyarország van!” elvét vallja, kiáll az új politikai kultúra mellett.

Mérsékelt demokrata politika értékrend szerint, államférfi politikus nem oszthatja meg az országot pártérdekek mentén sem.

 

Magyarország sorsa ma rossz politikai döntéseken, vagy jó politikai döntéseken múlik…..

 

Hódmezővásárhely rávilágított, a magyar állampolgár lehet tudatos választó!

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy megfelelő, hiteles, kritikus és politikai értékhordozó jelölt nélkül, önmagában a pártok szimpátiája miatt nem fog szavazni a magyar tudatos szavazó. (Különösen nem ad voksot a már morálisan is leamortizálódott, kudarcos kormányzásban aktív politikusoknak stb.)

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a politikai kultúra változása lesz az előfeltétele Magyarország valódi felemelkedésének!

 

Minden jelölt és választó számára világos, hogy a függetlenség a politikában fontos érték, pártokból kiülni függetlennek nem bátorság, de valós politikai értékek képviselete!

 

Ma már a tudatos választó számára látható, hogy 2010-2018 között a mérsékelt demokrata politikai és jogalkotási javaslatokkal egy sokkal élhetőbb Magyarország, európai Magyarország várná a 2018-as választást.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 588 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 588 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: