HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

VOKSKABIN 2018 sajtótájékoztató: Ön tudja már, melyik pártra fog szavazni április 8-án?

http://www.vokskabin.hu/ honlapon letesztelheti, hogy melyik párt álláspontja áll Önhöz a legközelebb.

Az alkalmazás 2018. március 6-án indul az új, “Parlamenti választás 2018” című kérdőívével.

 

 

A magyar, német és angol nyelven elérhető Vokskabin egy anonim online választói orientációs alkalmazás.

A honlapon egy társadalompolitikai kérdésekből álló teszt tölthető ki. A kitöltés után az alkalmazás összehasonlítja a látogató véleményét az egyes pártokéval.

 

A teszt pártfüggetlen, nem tud és nem is akar a választó helyett dönteni, csupán tájékoztatást nyújt az aktuális politikai kérdésekben, és ösztönöz további információ gyűjtésére.

A Vokskabin az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és a netPOL, Politikai Kommunikációs Hálózat közös tudományos kutatási projektje.

Külföldön több évtizedes múltra tekintenek vissza a hasonló online eszközök, mint például Németországban a Wahl-o-mat és Svájcban a Smartvote.

Időpont: 2018. március 6., 11.00 óra

Helyszín: Andrássy Egyetem, 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.,

Tükörterem
Regisztráció: https://www.andrassyuni.eu/hu/esemenyek/vokskabin-2018-sajtotajekoztato.html (MTI-OTS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 953 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 953 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: