HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

VOKSKABIN 2018 sajtótájékoztató: Ön tudja már, melyik pártra fog szavazni április 8-án?

http://www.vokskabin.hu/ honlapon letesztelheti, hogy melyik párt álláspontja áll Önhöz a legközelebb.

Az alkalmazás 2018. március 6-án indul az új, “Parlamenti választás 2018” című kérdőívével.

 

 

A magyar, német és angol nyelven elérhető Vokskabin egy anonim online választói orientációs alkalmazás.

A honlapon egy társadalompolitikai kérdésekből álló teszt tölthető ki. A kitöltés után az alkalmazás összehasonlítja a látogató véleményét az egyes pártokéval.

 

A teszt pártfüggetlen, nem tud és nem is akar a választó helyett dönteni, csupán tájékoztatást nyújt az aktuális politikai kérdésekben, és ösztönöz további információ gyűjtésére.

A Vokskabin az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és a netPOL, Politikai Kommunikációs Hálózat közös tudományos kutatási projektje.

Külföldön több évtizedes múltra tekintenek vissza a hasonló online eszközök, mint például Németországban a Wahl-o-mat és Svájcban a Smartvote.

Időpont: 2018. március 6., 11.00 óra

Helyszín: Andrássy Egyetem, 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.,

Tükörterem
Regisztráció: https://www.andrassyuni.eu/hu/esemenyek/vokskabin-2018-sajtotajekoztato.html (MTI-OTS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: