HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Emberek között a választás 2018 a téma! Választók egyre tudatosabban?!

 

A magyar politikusok erős félelme volt a szavazói apátia.

 

Hódmezővásárhely a kortárs politika világában lenyomatot hagyott maga után, politika történeti nap volt az adott időközi választás, hatására a magyar választó egyre tudatosabb!

Mérsékelt demokrata megközelítésben, a választás maga a demokrácia ünnepe – választási csalások nélkül!

Ennek létrehozása és védelme az értelmiség feladata ma!

 

Választás 2018! Állampolgár döntése lehet a fontos!

 

Választás 2018 alkalmat ad a magyar állampolgároknak, hogy valódi döntéseket, súlyos hatású politikai döntéseket hozzanak meg pártokra és a magyar holnapra nézően!

Egyetlen lehetőség, hogy családon belül édesanyák és velük élő gyermekeik szűrjék le az elmúlt évek valódi személyes tapasztalatait, minden irányított politikai hangoskodás nélkül.

Vidéki élet gyakorlati pillanatait összegezhetik a magyar családok.

 

Vidéken a tudatos szavazó, a közpénzekből fizetett óriásplakátokon lévő kampányokra egyre kevésbé figyel, mert vidéken a politika egyre jobban méltóságát veszti – a túlhajszolt politikai bulvár miatt.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a magyar állampolgár  valódi hatást gyakorolhat a magyar politika egészére a tudatos szavazatával.

 

Ma már választás 2018 előtt, a politikai bulvár kevésbé érdekli a választók tudatos tömegeit, mint a valódi politikai gondolatok, valódi politikai lehetőségek.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 752 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 752 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: