HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar politikus számára a téma a választás 2018!

 

Magyarországon a választás 2018 talán legfontosabb eseménye a magyar tudatos állampolgár, tudatos választó számára.

Milyen lesz a választás napjára a magyar politikai válogatott?

Milyen lesz a parlamentbe bekerült politikai válogatott?

 

Több száz szakpolitikai döntés szükséges a magyarság népesedése javítása érdekében!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a tudatos választók, tudatos szavazók egyre többen vannak.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikai meggyőződése, hogy “Optimális országgyűlési képviselő-jelölt jellemzően független – nem vett részt kudarcos kormányzati politikában vezetőként, prominensként – tevékeny civil hátterű, vagy következetes hitélettel élő magánéletében, saját szakmával, komoly szaktudással rendelkezik, gyerekei vannak, európai értékrenddel él, a magyar–magyar megosztottság ellenzője.

A magyar politikai válogatott csak akkor lehet jó, ha a jelöltek legalább fele nő. 

Ha nincs a politikai kultúra erős változása, akkor a mai pártpolitika továbbra is fenntartja a választóktól idegen politikát Magyarországon!

 

Mérsékelt demokraták várakozása a választás 2018 változásaiban, hogy “Civilek, nők és professzorok kerüljenek a képviselő-jelöltek közé a választás napján“!

 

Ma sokféle vélekedés van a képviselő-jelöltek sokasága miatt.

Azonban a sok párt indulása, minden médiumban erősnek tartott párt számára kockázat lehet. Ez alól egy párt sem mentesül.

Másfelől az önálló, független, régióban (több megyében) ismert pl. professzor, polgármester, érdekvédő, néptáncos jelölt is lehet valódi esélyes egy minipárt keretei között indulva – elkerülve az amortizálódott mai vezető politikai pártokat.

 

Minden tudatos választó részéről jogos elvárás, hogy a rendőrség, választási bizottság, bíróság a választási csalásokat megfelelő figyelemmel, következetesen kezelje!

Kik futnak ki a tényleges választás napján, milyen lesz a kifutó politikai válogatott Magyarországon?

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: