HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó magyar politika kelléke a tiszta választás és jó magyar politikus!

 

Sok minden jó magyar termék van idehaza.  Miért nincs jó magyar foci és jó magyar politika?!

 

Jó magyar politika nincs a devizahitel utáni forintosított hitel veszteseinek politikai megsegítése nélkül!

 

Mérsékelt demokrata politikai kritika legsúlyosabb része  volt 2006-2010 között a devizahitelesek kárainak meg nem fékezése, a politikai hanyagság!

Miért befolyásolhatja joggal a mai szavazót a választás 2018 voksa leadásakor ez a kérdés?

 

Budapesten és az országban csendes szalámi taktika mellett, de zajlanak az idősek és középkorúak kilakoltatásai.  10.000 feletti ingatlanvesztés magyar családoknál?!

Miért jó ez a politikusoknak?

 

Hitel, de milyen!  Mérsékelt demokrata politika humánus döntéseket tart jónak devizahiteles utókárok mérséklésére!

 

Mérsékelt demokrata politika már 2009-ben komplex programmal rendelkezett, de a Magyarországon zajló jogalkotás mai napig nem érte utol a haladó és építő politikai  javaslatokat! (Határozott egyezségek bankokkal, szociális szereplők a tárgyalásokon, gyorsabb jogkövetés az európai jogértelmezésben, végrehajtási műveleti és végrehajtási sorrend kötelező módon stb.)

 

Egyetlen magyar család se rettegjen a devizahitel, majd átváltott hitel miatt!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyar vállalkozókat, családi vállalkozásokat kiemelt értéknek tartja.

Mérsékelt demokrata politika a vállalkozók körében, devizahiteles kölcsön családi helyzetében átgondolt adóamnesztia politikai ajánlatát fogalmazta meg!

 

Ma a még Magyarországon élő család, dolgozó közösségét többszörös hátrányok érik!

Budapestről, vidéki régiókból elmenekülő fiatalok családjaiban tömegesen ott a devizahitel lelki és anyagi nyomorúsága.

Választás 2018 évben róluk is kell, hogy szóljon!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: