HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Jó magyar politika kelléke a tiszta választás és jó magyar politikus!

 

Sok minden jó magyar termék van idehaza.  Miért nincs jó magyar foci és jó magyar politika?!

 

Jó magyar politika nincs a devizahitel utáni forintosított hitel veszteseinek politikai megsegítése nélkül!

 

Mérsékelt demokrata politikai kritika legsúlyosabb része  volt 2006-2010 között a devizahitelesek kárainak meg nem fékezése, a politikai hanyagság!

Miért befolyásolhatja joggal a mai szavazót a választás 2018 voksa leadásakor ez a kérdés?

 

Budapesten és az országban csendes szalámi taktika mellett, de zajlanak az idősek és középkorúak kilakoltatásai.  10.000 feletti ingatlanvesztés magyar családoknál?!

Miért jó ez a politikusoknak?

 

Hitel, de milyen!  Mérsékelt demokrata politika humánus döntéseket tart jónak devizahiteles utókárok mérséklésére!

 

Mérsékelt demokrata politika már 2009-ben komplex programmal rendelkezett, de a Magyarországon zajló jogalkotás mai napig nem érte utol a haladó és építő politikai  javaslatokat! (Határozott egyezségek bankokkal, szociális szereplők a tárgyalásokon, gyorsabb jogkövetés az európai jogértelmezésben, végrehajtási műveleti és végrehajtási sorrend kötelező módon stb.)

 

Egyetlen magyar család se rettegjen a devizahitel, majd átváltott hitel miatt!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyar vállalkozókat, családi vállalkozásokat kiemelt értéknek tartja.

Mérsékelt demokrata politika a vállalkozók körében, devizahiteles kölcsön családi helyzetében átgondolt adóamnesztia politikai ajánlatát fogalmazta meg!

 

Ma a még Magyarországon élő család, dolgozó közösségét többszörös hátrányok érik!

Budapestről, vidéki régiókból elmenekülő fiatalok családjaiban tömegesen ott a devizahitel lelki és anyagi nyomorúsága.

Választás 2018 évben róluk is kell, hogy szóljon!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: