HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

KI kell a tehetséghez? ÉRTE-m TE-tted Díj 2018 “

 

Az iskolánkba járó diákok többsége halmozottan hátrányos helyzetű diák; nap, mint nap mély szegénységből érkezik.

De nem mindegy hogyan?! Szeretnek iskolába járni a gyerekek.

Itt mi nem csak tanulunk, hanem tanárunktól valami olyasmit kapunk, amiből mi is tudjuk, hogy a világban különlegesek és értékesek vagyunk!”

 

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány nehéz körülmények között élő gyermekek tehetséggondozását tehetségműhelyek,ösztöndíjprogram és tematikus nyári táborok szervezésével támogatja.

Az elmúlt 10 év eredményei elérését a munkánkat kísérő szakemberek támogatása segítette.

 

Az ÉRTE-m TE-tted Díjjal szeretnénk lehetőséget biztosítani a diákoknak mentor tanáraik, nevelőik, pszichológusaik felé megbecsülésük, elismerésük kifejezésére.

A meghirdetett négy kategóriában (Aki észrevett, Aki megértett, Aki meglátta bennem, Aki hitt bennem) több, mint 50 jelölés érkezett be hazai és határon túli településeken élő gyerekektől és fiataloktól.

rsz_boy-110762_960_720_1

A jelöltek elbírálását az Alapítvány Kuratóriuma és szakzsűri – Fuszek Csilla, a Budapesti Európai Tehetségközpont igazgatója, Borbély Mihály, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas klarinét és szaxofon művész, valamint Horváth József, kutatóbiológus, Aranypánt-díjas Hétköznapi Roma Hős – végzi.

 

Nekik jutott az a nehéz feladat, hogy a sok őszinte és szívhez szóló pályázat alapján kiválasszák azt az 5 díjazottat, akik az anyagi és erkölcsi elismerésben részesülnek.

További információ: messzehangzo.hu
Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány (MTI-OS)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: