HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

KI kell a tehetséghez? ÉRTE-m TE-tted Díj 2018 “

 

Az iskolánkba járó diákok többsége halmozottan hátrányos helyzetű diák; nap, mint nap mély szegénységből érkezik.

De nem mindegy hogyan?! Szeretnek iskolába járni a gyerekek.

Itt mi nem csak tanulunk, hanem tanárunktól valami olyasmit kapunk, amiből mi is tudjuk, hogy a világban különlegesek és értékesek vagyunk!”

 

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány nehéz körülmények között élő gyermekek tehetséggondozását tehetségműhelyek,ösztöndíjprogram és tematikus nyári táborok szervezésével támogatja.

Az elmúlt 10 év eredményei elérését a munkánkat kísérő szakemberek támogatása segítette.

 

Az ÉRTE-m TE-tted Díjjal szeretnénk lehetőséget biztosítani a diákoknak mentor tanáraik, nevelőik, pszichológusaik felé megbecsülésük, elismerésük kifejezésére.

A meghirdetett négy kategóriában (Aki észrevett, Aki megértett, Aki meglátta bennem, Aki hitt bennem) több, mint 50 jelölés érkezett be hazai és határon túli településeken élő gyerekektől és fiataloktól.

rsz_boy-110762_960_720_1

A jelöltek elbírálását az Alapítvány Kuratóriuma és szakzsűri – Fuszek Csilla, a Budapesti Európai Tehetségközpont igazgatója, Borbély Mihály, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas klarinét és szaxofon művész, valamint Horváth József, kutatóbiológus, Aranypánt-díjas Hétköznapi Roma Hős – végzi.

 

Nekik jutott az a nehéz feladat, hogy a sok őszinte és szívhez szóló pályázat alapján kiválasszák azt az 5 díjazottat, akik az anyagi és erkölcsi elismerésben részesülnek.

További információ: messzehangzo.hu
Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány (MTI-OS)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: