HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata politika a tiszta választás, a politikai kultúra megújulása mellett áll ki!

 

Komoly árnyékok, káros események vetülnek mind a választási törvény rendelkezési hiányosságaira, mind a választási csalások számossága miatt az egész 2018-as választásra.

Mértékadó politika ma  elhatárolódik a választási csalással élő pártoktól!

 

2018 a politikai kultúra válsága miatt, ma már torz választási körülmények között közeledik!

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a magyarság eminens érdeke, Magyarország egészének érdeke a minél tisztább választás mellett, a magyar politikai kultúra megújulása!

 

Mérsékelt demokrata politikai várakozás volt 2014-2018 között a kormánypártok humánus konszolidációja, a gazdasági erőfeszítések mellett a magyar emberek életének bürokrácia és jogi tehermentesítése!

Minden társadalmi feltétele adott volt Magyarországon a jó politika megvalósításának!

 

Ma a halálozási okok elsődleges, másodlagos okai között a stressz, a megoldhatatlan bürokratikus és jogi elvárások miatti család felbomlások, szétesések ott állnak.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy egy 2018-ban alakuló kormány talán legfontosabb feladata a lakosságot, vállalkozásokat terhelő adminisztráció, bürokrácia leépítése, a jogi dereguláció külön felelős hivatallal lefolytatása!

 

Minden megválasztott és kormányra kerülő párt bukása vélhetően gyorsan fog bekövetkezni, amelyik nem teszi programjává a társadalmi elégedetlenség ezen valódi forrását!   ( Törvénygyár 8 éve ezernyi hibával, kárai ma a családokban hatnak, életekre hatnak stb.)

A FIDESZ a NAV részéről az adóbevallásoknál jó irányú lépéseket inditott el, azonban a felesleges mennyiségű és embertelen szemléletű jogalkotás hibáit, mára a jogalkalmazás hibái tetézik az emberek életében növekvő intenzitással.

 

A humánus konszlidáció elmaradása kiált az új politikai kultúra érkezéséért.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy több árnyalatú parlament, jelentősen nagyobb képviselői függetlenség (párt és frakció befolyás látványos visszaszorítása stb.), de főként a nők és aktív civilek nagyobb aránya az országgyűlési képviselők között ma a kiút, a megoldatlan és élhetetlen magyar politikai helyzetből.

(Ennek bizonyítéka a magyar exodus vidékről, Budapestről Európa felé)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: