HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politika a tiszta választás, a politikai kultúra megújulása mellett áll ki!

 

Komoly árnyékok, káros események vetülnek mind a választási törvény rendelkezési hiányosságaira, mind a választási csalások számossága miatt az egész 2018-as választásra.

Mértékadó politika ma  elhatárolódik a választási csalással élő pártoktól!

 

2018 a politikai kultúra válsága miatt, ma már torz választási körülmények között közeledik!

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a magyarság eminens érdeke, Magyarország egészének érdeke a minél tisztább választás mellett, a magyar politikai kultúra megújulása!

 

Mérsékelt demokrata politikai várakozás volt 2014-2018 között a kormánypártok humánus konszolidációja, a gazdasági erőfeszítések mellett a magyar emberek életének bürokrácia és jogi tehermentesítése!

Minden társadalmi feltétele adott volt Magyarországon a jó politika megvalósításának!

 

Ma a halálozási okok elsődleges, másodlagos okai között a stressz, a megoldhatatlan bürokratikus és jogi elvárások miatti család felbomlások, szétesések ott állnak.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy egy 2018-ban alakuló kormány talán legfontosabb feladata a lakosságot, vállalkozásokat terhelő adminisztráció, bürokrácia leépítése, a jogi dereguláció külön felelős hivatallal lefolytatása!

 

Minden megválasztott és kormányra kerülő párt bukása vélhetően gyorsan fog bekövetkezni, amelyik nem teszi programjává a társadalmi elégedetlenség ezen valódi forrását!   ( Törvénygyár 8 éve ezernyi hibával, kárai ma a családokban hatnak, életekre hatnak stb.)

A FIDESZ a NAV részéről az adóbevallásoknál jó irányú lépéseket inditott el, azonban a felesleges mennyiségű és embertelen szemléletű jogalkotás hibáit, mára a jogalkalmazás hibái tetézik az emberek életében növekvő intenzitással.

 

A humánus konszlidáció elmaradása kiált az új politikai kultúra érkezéséért.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy több árnyalatú parlament, jelentősen nagyobb képviselői függetlenség (párt és frakció befolyás látványos visszaszorítása stb.), de főként a nők és aktív civilek nagyobb aránya az országgyűlési képviselők között ma a kiút, a megoldatlan és élhetetlen magyar politikai helyzetből.

(Ennek bizonyítéka a magyar exodus vidékről, Budapestről Európa felé)

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: