HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választás előtt Magyarországon – Se foci, se politika nem siker forrása az országnak!

 

Pár nappal a választás előtt le lehet szögezni annak teljes tanulságát: Se foci, se politika nem lett sikerágazat Magyarországon.

Ma már egyedül a választó tudatossága (elmegy szavazni, vagy otthon marad) határozza meg, hogy a már bizonyítottan féloldalas és károkozó, vagy a már bizonyítottan döbbenetesen vesztes politikai csapat kerül többségbe az országgyűlési választásokon.

 

A FIDESZ 8 éve sem tisztán fekete, vagy fehér.  Komoly fiskális konszolidáció, szerteágazó hazai iparfejlesztés, egyes turisztikai területen komoly fejlesztés áll a sikerlistáján.

Fatális politikai tévút a legnagyobb pártnál a 2010-es társadalmi részvétel és lobbitörvény eltörlésével, a valós társadalmi részvétel kizárásával történt meg.

A magyar emberek politikai hatalomból való alábecsülése mérhetetlen károk forrása emberéletben, magyar elvándorlásban.

Ma a súlyos társadalmi károk, szakpolitikai hibák ennek egyenes

következményei.

 

Nincs mindentudó politikus, s nem is volt soha – ezt Európa rég tudja saját politikai életében.

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon.

 

2018-ban láthatóan a választás előtt pár nappal jól láthatóan elmarad a politikai kultúra érdemi váltása, a politikai kultúra valódi európai fordulata.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy minden ellenzéki visszaléptetett női jelölt, tudós jelölt, civil hátterű jelölt egy-egy koporsószög Magyarország elkövetkező időszakának politikai kereteibe.

 

Mérsékelt demokrata politika eddig politikai vélemény és társadalmi platformként  adott jelzőfényt a magyar tudatos választó számára, önálló politikai értékrend mellett.

Ma már úgy tűnik ez kevés lett – a pártok által szándékosan fenntartott politikai dagonya, a mai magyar politikai kultúra mélyrepülése nem áll meg.

 

Egyre kevesebb női jelölttel, civil hátterű jelölttel marad a politikai porondon az LMP, Momentum, MSZP-Párbeszéd, egyre kétségesebb érvek mentén, holott rajtuk kívül az új politikai kultúra elemei fel sem lelhetőek.

Politikai pártok listáján a tudatos szavazó szavazata a Momentum, LMP-re adott vokssal szolgálja a politikai megújulás halvány reményét.

 

 

Már egykoron döbbenetesen vesztes politikusok tömege kerül a kihívó, ellenzékinek mondott pártlistákra és egyre több az egyéni jelöltek közé.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy sem a politikai mértéktartás hiánya, sem a politikai önmérséklet kiáltó hiátusa nem szolgálja a magyar emberek, magyar választó érdekét.

Szakértői kormány azonnali felállítása nélkül, a lehető legnyitottabb civil kontroll azonnali megteremtése nélkül, valós társadalmi párbeszéd nélkül, bármely ma létrejövő ellenzéki pártkormány rövid életű lesz.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: