HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Választás előtt Magyarországon – Se foci, se politika nem siker forrása az országnak!

 

Pár nappal a választás előtt le lehet szögezni annak teljes tanulságát: Se foci, se politika nem lett sikerágazat Magyarországon.

Ma már egyedül a választó tudatossága (elmegy szavazni, vagy otthon marad) határozza meg, hogy a már bizonyítottan féloldalas és károkozó, vagy a már bizonyítottan döbbenetesen vesztes politikai csapat kerül többségbe az országgyűlési választásokon.

 

A FIDESZ 8 éve sem tisztán fekete, vagy fehér.  Komoly fiskális konszolidáció, szerteágazó hazai iparfejlesztés, egyes turisztikai területen komoly fejlesztés áll a sikerlistáján.

Fatális politikai tévút a legnagyobb pártnál a 2010-es társadalmi részvétel és lobbitörvény eltörlésével, a valós társadalmi részvétel kizárásával történt meg.

A magyar emberek politikai hatalomból való alábecsülése mérhetetlen károk forrása emberéletben, magyar elvándorlásban.

Ma a súlyos társadalmi károk, szakpolitikai hibák ennek egyenes

következményei.

 

Nincs mindentudó politikus, s nem is volt soha – ezt Európa rég tudja saját politikai életében.

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon.

 

2018-ban láthatóan a választás előtt pár nappal jól láthatóan elmarad a politikai kultúra érdemi váltása, a politikai kultúra valódi európai fordulata.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy minden ellenzéki visszaléptetett női jelölt, tudós jelölt, civil hátterű jelölt egy-egy koporsószög Magyarország elkövetkező időszakának politikai kereteibe.

 

Mérsékelt demokrata politika eddig politikai vélemény és társadalmi platformként  adott jelzőfényt a magyar tudatos választó számára, önálló politikai értékrend mellett.

Ma már úgy tűnik ez kevés lett – a pártok által szándékosan fenntartott politikai dagonya, a mai magyar politikai kultúra mélyrepülése nem áll meg.

 

Egyre kevesebb női jelölttel, civil hátterű jelölttel marad a politikai porondon az LMP, Momentum, MSZP-Párbeszéd, egyre kétségesebb érvek mentén, holott rajtuk kívül az új politikai kultúra elemei fel sem lelhetőek.

Politikai pártok listáján a tudatos szavazó szavazata a Momentum, LMP-re adott vokssal szolgálja a politikai megújulás halvány reményét.

 

 

Már egykoron döbbenetesen vesztes politikusok tömege kerül a kihívó, ellenzékinek mondott pártlistákra és egyre több az egyéni jelöltek közé.

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy sem a politikai mértéktartás hiánya, sem a politikai önmérséklet kiáltó hiátusa nem szolgálja a magyar emberek, magyar választó érdekét.

Szakértői kormány azonnali felállítása nélkül, a lehető legnyitottabb civil kontroll azonnali megteremtése nélkül, valós társadalmi párbeszéd nélkül, bármely ma létrejövő ellenzéki pártkormány rövid életű lesz.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: