HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Történelem ma az életünk része! Bibó István értékelése ma élő!

 

A mérsékelt demokrata politikai gondolkodás pragmatikus szakpolitikai megoldások mellett, valódi centrista, humanista és mérsékelt demokrata politikai nézőpont.

Minden új politikai időszak elején, a pártállástól független megalakuló mindenkori kormány részére megtett mérsékelt demokrata, pragmatikus szakpolitikai javaslatok Magyarország érdekeit szolgálják, a konstruktiv magyar politikai hang részei.

 

Számos a választások után napvilágot látott információban, tükröződni látszik a mérsékelt demokrata pragmatikus politikai javaslatok egy része……..(devizahitel leírás, bölcsődék számának fejlesztése stb.)

 

Magyarországon ma az emberek, családok itthon maradásához érvényesülnie kell az “Élni és élni hagyni!” a Kádár korszak óta társadalom által igényelt elvét, a jogi dereguláció nélkül ma ez már elképzelhetetlen.

 

Biztató lehet, hogy végre valódi szakemberek jelentek meg a miniszterek között, mivel a magyar politika károkozása a túl sok bürokrata, túl sok politikus kormányzati szerepvállalásán is múlt az elmúlt 8 évben.

Erre szükség van, mert a magyar emberek halálozási okai, arányai botrányosak.

Ma államférfi gondolkodású politikus a demográfia és népesség alakulásának adatai mellett nem mehet el semmilyen érdek miatt.

 

 

A probléma összetett, a hátrány nem csökken a szomszédos országokhoz képest sem.

Mára Románia már az euro bevezetésén dolgozik, Szlovákia számtalan kérdésben Magyarország előtt jár.

 

Országbiró Zoltán mérsékelt demokrata politikus állásfoglalása a tartalmi magyar társadalmi párbeszéd égető hiányáról: ” Lakájokkal nem lehet jövőt épiteni, csak a történelmi múltba visszalépni, visszasodródni! A professzor, az elismert szakember kevésbé hajlamos a politikai lakájok szerepét felvállalni!”

 

Tanulmányozásra érdemes minden politikai szereplőnek, választási csalásokkal élő pártnak Bibó István “A kelet-európai kisállamok nyomorúsága ” műve.

 

Hű tükörképe 2018 Magyarországának.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 752 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 752 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: