HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Szakpolitika és kormányzati döntések – ma családi vállalkozásról, bennragadó diplomákról is kell, hogy szóljanak!

 

A kultúra ma magában foglalja a politikai kultúra jelenségeit!

Mérsékelt demokrata politikai várakozás volt a konstruktív és építő politikai véleményekkel, hogy a professzorok és civilek tesznek jó hatást a kormányzati döntésekre mindenkor!

A humanista politikai szemléletből következően az emberi méltóság, az ember számára élhető ország politikai elvárása az egészségügynek, oktatásnak, a tömeges lakásépítésnek önálló szaktárcákat adott volna.

 

A választás lezajlott, a magyar történelem továbbgördült kiszámíthatatlan útján.

Pragmatikus és konstruktív mérsékelt demokrata politikai várakozással, most az új kormány minisztereitől van szükség okos rendeletekre, vagy éppen rossz rendeletek visszavonására!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy nincs hatékony demográfia és munkaerőpiac a következő problémák gyors kezelése nélkül:

I. Családi vállalkozások teljes bürokratikus tehermentesítése, adómentes bevételi szint kialakítása a mikrovállalkozásoknál. (Magyarországon nő a különböző szolgáltatások hiánya, vállalkozási tevékenységek hiánya…stb.)

 

Kormánynál jó döntések is születhetnek? Ma tömegesen gátolják a diplomásokat a rossz szabályok!

 

II. Érdemes kiadni a fiatalok bennragadt diplomáit (nyelvvizsga miatt stb.)

Ezek mögött a fiatalok tízezres tömegének első nagy kudarcai állnak, ezt meg kell fordítani. Alkotó munkájuk idehaza fontos!

 

III. Érdemes hatályon kívül helyezni azon miniszteri rendeletet, amely a 40 év felettiek diplomáinak kiadását megakadályozza a nyelvvizsga hiányában. (Ők a magyar piac vállalkozói, munkavállalói – támogatásuk a kivándorlást csökkenti.)

Itt már az emberi méltóság védelme politikai vetülete is felmerül.

 

IV. Okos migráció keretei között a szociális szférába folytatni kell a dolgozni képes női menekültek befogadását, az idősgondozás hálózatának megerősítését.

 

V. Tömeges házgyári lakásépítés kialakítása, szolgálati lakások rendszerének nagymértékű kibővítése stb.

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: