HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Legyen méltányosabb a hatalom gyakorlása a társadalmi és civil kérdésekben…

 

Már 1990-ben írtuk..”Nyilvánítsuk ki közösen, hogy a jövő Magyarországa a humanizmus és demokrácia Európájához tartozik és elkötelezi magát egy békés megkülönböztetés mentes, demokratikus ország felépítésében.”

Alapításunk 30-ik évfordulóján nyugtalansággal figyeljük azokat a kezdeményezéseket, amelyek törvénnyel szabályoznak más eszközökkel is kezelhető kérdéseket,társadalmi problémákat.

 

De hová vezet ez…?

A kétharmados többség önmagában is hatalomösszpontosítást jelent és károssá is válhat, ha intézmények függetlensége és működése ellehetetlenül.

 

A magas választói támogatás nem teljeskörű felhatalmazás a konszenzusok nélküli döntésekre…

Egyesületünk javasolja, hogy a kiemelt társadalmi, szociális és civil ügyekben jöjjön létre széleskörű társadalmi egyeztetés és legyen vélemény kifejtési lehetőség a döntések előtt és azok hatásainak felülvizsgálatában is.

Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület (MTI-OS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 450 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 450 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: