HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Okos politikai döntések ma – sikeres Magyarország holnap!

 

Magyarország ma a történelme során újra elsodródott a történelem főutcájáról, nagy volt ott a tolongás, sok a megtévesztő hangoskodás.

Okos politikai döntések ma egy sikeresebb Magyarország holnap!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy humánus jogalkotás, humánus jogalkalmazás nélkül Magyarország először munkaerő, majd népessége megújulása nélkül marad.

 

Magyarországon a jó szakpolitikai irányok elhalnak, ha az emberibb jogi környezet, a rossz és kapkodva meghozott embertelen törvények tömege nem kerül hatályon kívül, nem kerül sor a jogi deregulációra!

 

 

Értékes iparfejlesztési törekvések, a mérsékelt demokrata politikai javaslatokkal kibővített családpolitika, a emberi méltóságot megteremtő és biztosító joghoz való hozzáférés helyreállítása – röviden egy alkotó és emberibb Magyarország biztosíthat csak munkaerőt és népességet a gazdasági régiós versenyben.

 

Beruházás, vállalkozás és verseny – munkaerő nélkül lehetetlen!

 

Okos politika mellett, igazi magyar államférfi fel tudja ismerni, hogy Erdélyből, ha székelyeknek munka miatt repülőre kell ülni, akár Spanyolországba, Angliába visz az út!

Magyarországról aki elmegy, az jövőt, párkapcsolatot, lehetőséget talál az idősödő Svédországban, Ausztriában, de jobb munkakörnyezetet mindenhol Európa szerte, kevesebb végrehajtással, alig ismert aránytalan bírságokkal.

 

Mérsékelt demokrata politikai irány a nők táborában, a bennragadó diplomások táborában, az 50+ tapasztalt korosztály munkaerőiben lát némi tartalékot.

Ehhez jó kormányzati döntések, rossz szabályok eltörlése szükséges haladéktalanul!

 

Néhány ezek közül a mérsékelt demokrata javaslatok közül:

  • Adómentes, járulékmentes törpebevételű (Pl. 10MFt) vállalkozási forma biztosítása társas vállalkozásoknak, családi vállalkozásoknak.

 

  • A nyelvvizsga miatt bennragadt diplomák kiadása, Magyarországon való vállalkozás, vagy állás 5 évig megvalósuló vállalása mellett.

 

  • 50+ korosztály számára vállalkozási járulék és adókedvezmény csökkentett egyösszegű átalány és jelképes mértékű bevezetése, az 50+ korosztály foglalkoztatása sok tapasztalatot is jelent, melynek megőrzése lényeges.

 

  • Regionális és országos munkaerő mobilitás segítése MÁV erősen kedvezményes napijegyekkel, heti jegyekkel, területi és országos korlátlan jegyekkel.

 

Okos politikai és kormányzati döntések ma – egy jóval sikeresebb Magyarország holnap!

Történelem ma, történelem holnap ettől lehet sötétebb, vagy tisztább…….

 

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: