HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Magyar politikai élet – tele hiányzó politikai pártokkal?!

 

Magyarország a választások eredményeit még nem tudta feldolgozni.

A történelem kereke továbbgördült, minden politikai gondolkodónak, politikai véleménynek új idő és új tér áll most már rendelkezésére.

Radikális politikai pártok nélkül képtelen lesz újítani magán az ellenzéki politikai tér, a magyar politikai élet!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata:” Legyen színes a magyar politikai élet, az a magyar embereknek jó!”

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodóként, a társadalom iránt érzékeny humanistaként Országbíró Zoltán már 2017-ben több alkalommal világosan megfogalmazta, hogy a mai választási törvény, a mai sajtó viszonyai, a választás körülményei alkalmatlanok egy tiszta és arányos választáshoz.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás ezért nem formált pártot, nem lépett ki az esélytelen választás feneketlen kútjába.

 

Bár sokan jelezték szimpátiájukat, de a gazdasági szereplők nem ott jelentkeztek 2014-2017-ben, ahol értelme lett volna a kortárs politikai térben.

Az EBESZ jelentése már 2014-ben világossá tette hol, miben kell változtatni egy arányosabb, tisztább választáshoz………………………

 

Magyarország politikai élete ma hiánycikk politikai erőktől szegényes.

A politikai élet, a politikai erők sokoldalúsága nélkül a választói politikai kultúra nem fog megváltozni.

 

Mérsékelt demokrata értékeléssel a legfontosabb hiánycikk a tiszta, hiteles radikális baloldal politikai képviselete.  A Szolidaritás értékes értelmiségi holdudvarával és Kónya Péter mintha beolvadt volna a magyar politikai szürkeségbe.

Botka László politikai víziója óta, sajnálatosan még hasonló határozott baloldali gondolat meg sem jelent!

 

Hasonlóan kiáltó a radikális nemzeti jobb hiánya, annak érzékeny társadalmi kérdéseket is feszegető, demonstratív, szókimondó politikai problémafelvetéseivel.

 

Ma a kiszolgáltatott magyar peremvidék lakosainak súlyos érdekét, nem képviseli radikális politikai párt.

 

Óriási hátránya a magyar politikai életnek a radikális zöldek teljes politikai hiánya, felhívó politikai akcióik hiánya.

Ez utóbbi, a radikális zöldek hiánya egyenesen visszaveti a magyar politikai élet gondolkodási trendjeit.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: