HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar politikai élet – tele hiányzó politikai pártokkal?!

 

Magyarország a választások eredményeit még nem tudta feldolgozni.

A történelem kereke továbbgördült, minden politikai gondolkodónak, politikai véleménynek új idő és új tér áll most már rendelkezésére.

Radikális politikai pártok nélkül képtelen lesz újítani magán az ellenzéki politikai tér, a magyar politikai élet!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata:” Legyen színes a magyar politikai élet, az a magyar embereknek jó!”

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodóként, a társadalom iránt érzékeny humanistaként Országbíró Zoltán már 2017-ben több alkalommal világosan megfogalmazta, hogy a mai választási törvény, a mai sajtó viszonyai, a választás körülményei alkalmatlanok egy tiszta és arányos választáshoz.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás ezért nem formált pártot, nem lépett ki az esélytelen választás feneketlen kútjába.

 

Bár sokan jelezték szimpátiájukat, de a gazdasági szereplők nem ott jelentkeztek 2014-2017-ben, ahol értelme lett volna a kortárs politikai térben.

Az EBESZ jelentése már 2014-ben világossá tette hol, miben kell változtatni egy arányosabb, tisztább választáshoz………………………

 

Magyarország politikai élete ma hiánycikk politikai erőktől szegényes.

A politikai élet, a politikai erők sokoldalúsága nélkül a választói politikai kultúra nem fog megváltozni.

 

Mérsékelt demokrata értékeléssel a legfontosabb hiánycikk a tiszta, hiteles radikális baloldal politikai képviselete.  A Szolidaritás értékes értelmiségi holdudvarával és Kónya Péter mintha beolvadt volna a magyar politikai szürkeségbe.

Botka László politikai víziója óta, sajnálatosan még hasonló határozott baloldali gondolat meg sem jelent!

 

Hasonlóan kiáltó a radikális nemzeti jobb hiánya, annak érzékeny társadalmi kérdéseket is feszegető, demonstratív, szókimondó politikai problémafelvetéseivel.

 

Ma a kiszolgáltatott magyar peremvidék lakosainak súlyos érdekét, nem képviseli radikális politikai párt.

 

Óriási hátránya a magyar politikai életnek a radikális zöldek teljes politikai hiánya, felhívó politikai akcióik hiánya.

Ez utóbbi, a radikális zöldek hiánya egyenesen visszaveti a magyar politikai élet gondolkodási trendjeit.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: