HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Lovagi emlékoszlopokat avatnak a XII. Európai Kultúra Napján

A Falvak Kultúrájáért Alapítvány és a Kultúra Lovagrendje osztozik a család gyászában és részt vállal a lovagias életművek ápolásában, ezért az elmúlt év során elhunyt és posztumusz avatott lovagtársaknak az Aranyosapátiban található Kultúra Lovagrendje emlékpartjában lovagi emlékoszlopot emel a hazához való hűség hársfája alatt és emlékezik:

dr. Ábel András professzornak, (Chatswood, Ausztrália), Sütő Ferenc fodrásznak (Bodrog), Tálas Ernő a svéd királyi operaház énekművészének, (Stocholm, Svédország) részére.

Kallós Zoltán életműve alapján a következő lovagi kerekasztal fája a hagyományőrző hársfa nevet kapta, amely alatt emlékezik: Kallós Zoltán pedagógus, etnográfusra (Kolozsvár, Románia), Kecskési Tollas Tibor irodalmár, alezredesre (München, Németország), Borbély Jolán etnográfusra (Budapest), Kovács Géza szobrászművésznek (Sepsiszentgyörgy, Románia), Rakó József újságíró, pedagógusra (Budapest),

Esterházy János életét bemutató “Hűség keresztútja” és a kápolna létrehozásának elhunyt szervezői és alkotói számára Esterházy János “barátságosság hársfa” alatti oszlopán állít emléket, és emlékezik:  Buják Vince fafaragó, kosárfonóra (Tardoskedd, Szlovákia) és Paulisz Boldizsár vállalkozó, iskolaalapítóra (Alsóbodok, Szlovákia).

Tavaszy Sándor “összefogás hársfa” alatti oszlopán állít emléket és emlékezik: Tavaszy Noémi grafikusművészre (Budapest).

Kiadó/Fotó: Falvak Kultúrájáért Alapítvány (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: