HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata álláspont – jó politikai döntés a népesedéspolitikai kabinet létrehozása!

Magyarország sikere legfontosabb kérdései között élen jár a népesedés gondja, illetve a népegészségügy helyzete.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélet mindenkor az építő politika mellett áll ki.

2010 óta a családok számára, vállalkozások számára hátrányos, át nem gondolt vagy másodszándékú jogalkotás szélsebesen zajlott, ameddig a konstruktív népesedést javító politikai javaslatok torzult és lelassult, késlekedő módon kerülnek a jogalkotásba.

 

2010 óta sok a meg nem született magyar gyerek.

 

Következmény a magyar exodus, ingatlanpiaci torzulások, közelgő tömeges új lakást váró fiatal családokra leselkedő csőd veszélye az elhúzódó épületátadások miatt.

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslat, hogy a vállalkozás bürokrácia mentesítése, a jogi környezet egyszerűsítése és vállalkozóbarát átalakítása haladéktalanul történjen meg,

Nyugodt és valóban európai mértékkel szabad Magyarország – ez a mérsékelt demokrata politikai várakozás!

 

Népesedéspolitika egészére igaz: Egy másik költségvetés egy más, humánusabb ország képét adja meg!             Itt tenni érdemes közösen.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: