HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata álláspont – jó politikai döntés a népesedéspolitikai kabinet létrehozása!

Magyarország sikere legfontosabb kérdései között élen jár a népesedés gondja, illetve a népegészségügy helyzete.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélet mindenkor az építő politika mellett áll ki.

2010 óta a családok számára, vállalkozások számára hátrányos, át nem gondolt vagy másodszándékú jogalkotás szélsebesen zajlott, ameddig a konstruktív népesedést javító politikai javaslatok torzult és lelassult, késlekedő módon kerülnek a jogalkotásba.

 

2010 óta sok a meg nem született magyar gyerek.

 

Következmény a magyar exodus, ingatlanpiaci torzulások, közelgő tömeges új lakást váró fiatal családokra leselkedő csőd veszélye az elhúzódó épületátadások miatt.

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslat, hogy a vállalkozás bürokrácia mentesítése, a jogi környezet egyszerűsítése és vállalkozóbarát átalakítása haladéktalanul történjen meg,

Nyugodt és valóban európai mértékkel szabad Magyarország – ez a mérsékelt demokrata politikai várakozás!

 

Népesedéspolitika egészére igaz: Egy másik költségvetés egy más, humánusabb ország képét adja meg!             Itt tenni érdemes közösen.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: