HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyarország ma – más lehet, mint a tegnap történelme romhalmaza

Magyarország ma – magyarság megtartója kellene, hogy legyen Európa főtengelyére érkezve!

 

Magyarország ma világpolitikai kihívások árnyékába él.

A történelem ma arra int minden magyar államférfit, magyar politikust, hogy a tegnap történelme romhalmazt hagyott hátra, melytől elrugaszkodva a korszerű és humánus politika hozhatja helyzetbe a magyar embereket itthon és Európában.

 

Magyarország megmaradásának végvára – mérsékelt demokrata értelmezésben – a tudomány, a magyar állampolgár felemelése, az információk szabadságának helyreállítása!

 

Minden tudományt, tudósokat hátrányba hozó politikai lépés a magyarság ellen hat…….

Milyen út az mai magyar út?

 

 

Itt az ideje, hogy emberléptékű, emberi döntések szülessenek a magyar parlamentben.

 

Mérsékelt demokrata politikai irány, hogy a kormány tudósokra és függetlenség mellett álló civilekre épüljön.

 

Mai politika, mai politikusi döntések kihatnak Magyarország holnapjára!

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpont, hogy a magyar kormányzatnak “politikai népmesék” helyett a magyar valóság tudomány által kimutatott számaival szükséges szembe néznie.

Magyarság fogyása csak emberléptékű, emberi politikával átgondolt döntésekben, szabad és információkban szabad, jogban közbizalommal rendelkező társadalomban csökkenthető.

 

Mérsékelt demokrata politika gondolati homlokterében a magyar állampolgár felemelése, emberi méltóságának valódi és tartalmi megteremtése áll – mindez saját hazájában.

Magyarország holnap , a mai politikusok által meghozott parlamenti döntésektől is függ…………a másodszándékú, néha embertelen jogszabályok pusztítják a magyarságot.

Ma erre sok jel utal.

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: