HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

A kortárs politika nem fogadhatja el a volt devizahitelesek mai helyzetét, a politikai idő alkalmas lehet!

 

A politikus a parlamentben, a politika miért nem foglalkozik a vidéki magyar devizahitelesek sorsával?

 

 

Kortárs mérsékelt demokrata politikai gondolkodással a vidéki politika két sötét foltja ma, a volt devizahitelesek sorsának rendezetlensége, a joghoz való hozzáférésből kirekesztő és életszerűtlen túlzott elektronikus eljárások erőltetése!

 

Lassan a gazdasági és jogi kasztosodás lesz jellemző a magyar valóság terében!

Ez a magyar valóság.

 

Vidéken az élet más tempót biztosít az emberek számára, s mást várna el a túlzó elektronikus eljárások sora.

Mai család vidéken lassan arrébb költözik más magyar vidékre, vagy felmond a mai magyar politikai hatalomnak és külföldön él tovább…..

 

Szép magyar vidéken, emberi sorsok, emberi tragédiák.

Magyar emberek kiszorulnak a joghoz való hozzáférésből, folyamatosak káraik, kiszorulnak a magyar kis és mikrovállalkozások a nyugodt és versenyképes piaci tevékenységből.

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – kortárs módon. Új politika szükséges!

 

Magyarország ma elvesztegeti lakosságát!

 

 

Mérsékelt demokrata politika, a konstruktív ellenzéki kritika álláspontján van a szabadságjogok minőségi csökkentése jelenségei miatt, de elismeréssel tekintve a magyar iparfejlesztés új eredményei iránt.

 

Mérsékelt demokrata politika az iparfejlesztést és a szabadságjogokat, valódi jogállamot együtt tartja a politikája homlokterében, a családpolitika dinamikus erősítése és első gyermek vállalásának ösztönzése után.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata nyilatkozataiban az új politika, az új politikai kultúra elkötelezett képviselője.

 

” Nincs az a választási kényszer, amely elfeledtetné a devizahitelesekkel való politikai nemtörődömség emberi, társadalmi kárait. Tehet a mai magyar politika.

A magyar mikrovállalkozások hátrányainak létrehozó politikáját 2006 óta a mikrovállalkozások félszázezres tömegben szenvedték meg.

Ezek a kárt megélt emberek is magyar emberek voltak.” – Fogalmazza meg az új politika mellett kiálló vezető mérsékelt demokrata.

 

Mérsékelt demokrata politika a tudatos választók politikája, a magyar emberek érdekeit is képviselő mérsékelt demokrata politikai irányzat.

 

Magyarország a politikai kultúra, politikai gondolkodása megújítása nélkül a választásokkal ismét ugyanabba a folyóba léphet, mely már egyszer bizonyította nem a magyar emberek életének javulásában érdekelt.

 

Az Európai Unió megszületett jogértelmezése kaput nyithat a hitelek vitáinak megoldására!

 

 

Reklámok

Alapinformációk

This entry was posted on 2018-09-28 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Centrista, Család, egy Magyarország, Független politikus, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Hatóságok és emberek, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Hyde park, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Komoly ügyek Magyarországon, Kormányzati alternatíva, Kortárs magyar politika, Magyar emberek élete, Magyar gyerek, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikai válogatott, Magyar politikus, Magyar valóság, Magyarország ma, Magyarság ma, Mai élet, Mai család vidéken, Mai idő, Migráció és exodus, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai árnyak, Politikai irány, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Valós politikai alternatíva, Valóság ma, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika, Zöld élet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 6 752 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 6 752 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: