HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politika ma más, mint tegnap – Magyarország ma munkaerő korlátok között!

 

A politikus tudjon jó politika mellett is dönteni!

 

 

Mára Magyarország a iparitanulókat sem tudja megfelelően kiképezni – hol az oktatók tábora?

 

Valahol Ausztriában szakmunkás, vagy 40+ nem kapja meg a diplomáját?

Lassan eléri a 100.000 álláshelyet a munkaerő hiányában be nem töltött munkahelyek száma Magyarországon!

 

 

Meg kell becsülni a tanult embereket Magyarországon!

 

 

Mérsékelt demokrata nézőpont szerint, a magyar kormánynak át kell gondolnia hol és mit tehet a magyar munkaerő támogatására.

A megoldások korlátozottak itthon és egész Európa keresi a választ a kérdésekre………

 

A térségben Bukarest sok mindenben előbbre jár. Jó politika kell Magyarországon!

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslat évek óta, hogy a megszerzett diplomákat ki kell adni akkor is, ha még hiányzik a nyelvvizsga.

Itt Magyarország közel 15.000 új munkaerőt tud bevonni.

 

 

A 40+ magyar diplomás érték!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a 40 év felettiek diplomáinak visszatartása a nyelvvizsga hiánya miatt egy rossz szabályozás, sok értékes munkaerő szenved kudarcot emiatt s áll tovább külföldre.

 

Túl sok ember él napjainkra az állami bérekből, mert a vállalkozás ma riasztó jogi és jogalkalmazói közeg által körbevett, rohamos a valódi szakmai és szolgáltató családi vállalkozások bürokrácia miatti megszűnése.

 

Különösen változtatásra érdemes a 2017-ben sok ezer embert érintő tagi és más eltiltások szabálya és gyakorlata. Ez ma elriasztja az alkotni, dolgozni akaró embereket Magyarországról, a vállalkozástól lakatosként, kőművesként,taxisként stb.

 

Magyarországon a fenti két rossz joggyakorlat megváltoztatása akár 20.000-25.000 alkotó munkaerőt hozhat be újra a magyar gazdaságba!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a magyar diplomások tehermentesítése, magyar vállalkozók humánusabb kormányzati kezelése  a magyar gazdaság javát szolgálja ma!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2018-10-03 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Bonum commune, Centrista, Család, Diploma és iskola, egy Magyarország, Emberek, Független politikus, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Film és könyvek, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Hazánk Magyarország, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Jó ügyek és politika, Költségvetés ma, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar út, Magyar emberek élete, Magyar gyerek, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyar valóság, Magyarország alternatívái, Magyarország ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Okos törvények, politika 2018, Politika ma, Politikai alternatíva, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Valóság ma, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: