HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Legyen családbarát minden oktatási intézmény!

 

A tanuláshoz, a diplomaszerzéshez való hozzáférés joga mindenkit egyaránt megillet, még azokat is, akik a képesítés megszerzése előtt vállalnak gyereket, vagy gyermek mellett kezdik meg tanulmányaikat.

 

A Debreceni Egyetem e célból nyitott babaszobát, és más intézkedésekkel is segíti a fiatal családok tanulását, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem is kiemelt figyelmet fordít a munka, a tanulás és a család összeegyeztetésére.

 

A családbarát gyakorlatokat bevezető és fejlesztő egyetemekhez az Óbudai Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a győri Széchenyi István Egyetem is csatlakozik.

 

E célból csütörtökön megállapodást írtak alá a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvánnyal. Így már öt családbarát egyetem működik hazánkban.

 

Az ünnepélyes aláírással egybekötött konferencián bemutatkoztak a Családbarát Kórházi Osztály idei díjazottjai, a Szent János Kórház, a berettyóújfalui Gróf Tisza István kórház, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház és Rendelőintézet, valamint az Orosházi Kórház.

 

Magyarországon ma minden ötödik-hatodik párt érint termékenységi, humán reprodukciós probléma.

 

Ezt a kérdést, valamint a sikeres fogantatás és örömteli várandósság folyamatát szakértők vitatták meg a szakértők a Magyar Tudományos Akadémián tartott konferencián.

 

A családbarát egyetemekről bővebben:http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-felsooktatas-munkacsoport
Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: