HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Legyen családbarát minden oktatási intézmény!

 

A tanuláshoz, a diplomaszerzéshez való hozzáférés joga mindenkit egyaránt megillet, még azokat is, akik a képesítés megszerzése előtt vállalnak gyereket, vagy gyermek mellett kezdik meg tanulmányaikat.

 

A Debreceni Egyetem e célból nyitott babaszobát, és más intézkedésekkel is segíti a fiatal családok tanulását, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem is kiemelt figyelmet fordít a munka, a tanulás és a család összeegyeztetésére.

 

A családbarát gyakorlatokat bevezető és fejlesztő egyetemekhez az Óbudai Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a győri Széchenyi István Egyetem is csatlakozik.

 

E célból csütörtökön megállapodást írtak alá a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvánnyal. Így már öt családbarát egyetem működik hazánkban.

 

Az ünnepélyes aláírással egybekötött konferencián bemutatkoztak a Családbarát Kórházi Osztály idei díjazottjai, a Szent János Kórház, a berettyóújfalui Gróf Tisza István kórház, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórház, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház, a mosonmagyaróvári Karolina Kórház és Rendelőintézet, valamint az Orosházi Kórház.

 

Magyarországon ma minden ötödik-hatodik párt érint termékenységi, humán reprodukciós probléma.

 

Ezt a kérdést, valamint a sikeres fogantatás és örömteli várandósság folyamatát szakértők vitatták meg a szakértők a Magyar Tudományos Akadémián tartott konferencián.

 

A családbarát egyetemekről bővebben:http://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-felsooktatas-munkacsoport
Kiadó: Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: