HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Turizmus, időjárás – Magyarország ma jó megoldások mentén sikeres!

 

Magyarország ma a turizmus javulása mellett lehet sikeresebb!

 

A világ nap, mint nap a turisták felé fordul, mert tudja pénzt hoznak, fogyasztanak, erősebb lesz a meglátogatott ország.

Turizmusban ne jöjjenek rossz döntések, ne a magyar ember élete, életminősége legyen a politikai ár!

Magyarországon ma a turista sok meglepetést szenved el…………..

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodással: Minőséget reklámozzunk Magyarországról!  Minőséget teremtsünk Magyarországon!

 

A magyar ma vidéken, Budapesten vegyes élményeket szerez a turizmusról!

 

A magyar időjárás fontos tényező a turizmussal kapcsolatos politikai megoldások ügyeiben.

Mérsékelt demokrata javaslatok a mai magyar valóság jó ügyeinek támogatására a turizmushoz:

 

1.) Tó intercity MÁV járatok megteremtése kétóránkénti gyakorisággal  a Balaton, Velencei tó melletti állomásokkal, emeletes vonatokkal.

Ma igen szegényes a gyorsabb vonatok minőségi összetétele, nem turizmushoz illő.

A Tó intercity járatok csak a tavaknál és esetleg Székesfehérváron szabad, hogy megálljanak, lehető legrövidebb menetidővel.

 

2) Buli negyed minőségi átalakulása, este 11h után záró üzletekkel.

Művészetek, kortárs művészi irányzatok betelepülésével.

 

Buli zóna létrehozása söröskocsi parkkal, utakkal számukra és a mai szerény, de tömeges szolgáltatásokkal  a repülőtérhez közel. (Nagy területen, vállalkozói és önkormányzati alapon.)

Vidámparki elemekkel bővülően és állandó retro majális hangulattal.

 

3) Előtérbe kell helyezni a magyar ételeket, a magyar minőségi gasztronómiát!

 

Mérsékelt demokrata politika javasolja megteremteni a magyar gasztronómiai minőségi ügynökséget és ellenőrzési központot. (Ellenőrzések, képzések a magyar ipartestület szakembereivel stb.)

Elrettentő bezárások a minőségi silányság, túlárazás, mennyiségi visszaélések eseteire a magyar vidéki éttermekben, s Budapesten!

 

4.) Elrettentő szabályozás a hiéna taxik eseteiben.

 

A politika ára ne az európai migránsturizmus legyen a gazdagabb országokból, kétes helyzetekkel Budapest belső városrészeiben!

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: