HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

MOST HÉTVÉGÉN INGYENES online konferencia a családi vállalkozásoknak.

MOST HÉTVÉGÉN INGYENES online konferencia a családi vállalkozásoknak. Először Magyarországon!

 

A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete 2 napos interaktív INGYENES konferenciát rendez ONLINE felületen 2018. nov. 24-25-én “Családban maradt”címmel.

 

“Az előadások és kerekasztal beszélgetések során olyan témákat érintünk, mint az utódlás jogi kérdései az alapító kiesése esetén a lehetséges normatív pályázati lehetőségek a menedzsment, vagy az alkalmazottak tulajdonszerzésének megkönnyítésére, milyen adózási és támogatási rendszerre lenne szükség a családi cégek “tőzsdeképességének” eléréséhez, miképpen lehet a családi magán és céges vagyon szétválasztását és így a családi vállalkozások túlélését elősegíteni?

 

Ez a nemzetgazdaság érdeke, hiszen a cél az értéktermelő, munkaerőt foglalkoztató, adót fizető családi cégek túlélésének elősegítése.” – nyilatkozta Dr. Rudas László, elnök.
Borbély László az elnökség tudástranszferért felelős tagja elmondta, hogy az online műhelymunkába bekapcsolódó Ceglédi Zoltán és Zárug Péter Farkas politológusok, a BÉT, a Neumann Egyetem, a MGYOSZ, valamint más szakértők által közvetített egyedülálló tudást, INGYEN juttatják el.

Dr. Berendi Péter az Egyesület alapító-elnökhelyettese a célokról árult el részleteket:

“Nekünk fontos az ország jövője, ezért is szeretnénk itthon boldogulni.

Célunk, hogy évtizedes tapasztalatokkal mögöttünk, segítséget adjunk a törvényalkotóknak és a vállalkozások vezetőinek ezen érzékeny témakörben.

www.csaladbanmaradt.hu
(MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: