HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

MOST HÉTVÉGÉN INGYENES online konferencia a családi vállalkozásoknak.

MOST HÉTVÉGÉN INGYENES online konferencia a családi vállalkozásoknak. Először Magyarországon!

 

A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete 2 napos interaktív INGYENES konferenciát rendez ONLINE felületen 2018. nov. 24-25-én “Családban maradt”címmel.

 

“Az előadások és kerekasztal beszélgetések során olyan témákat érintünk, mint az utódlás jogi kérdései az alapító kiesése esetén a lehetséges normatív pályázati lehetőségek a menedzsment, vagy az alkalmazottak tulajdonszerzésének megkönnyítésére, milyen adózási és támogatási rendszerre lenne szükség a családi cégek “tőzsdeképességének” eléréséhez, miképpen lehet a családi magán és céges vagyon szétválasztását és így a családi vállalkozások túlélését elősegíteni?

 

Ez a nemzetgazdaság érdeke, hiszen a cél az értéktermelő, munkaerőt foglalkoztató, adót fizető családi cégek túlélésének elősegítése.” – nyilatkozta Dr. Rudas László, elnök.
Borbély László az elnökség tudástranszferért felelős tagja elmondta, hogy az online műhelymunkába bekapcsolódó Ceglédi Zoltán és Zárug Péter Farkas politológusok, a BÉT, a Neumann Egyetem, a MGYOSZ, valamint más szakértők által közvetített egyedülálló tudást, INGYEN juttatják el.

Dr. Berendi Péter az Egyesület alapító-elnökhelyettese a célokról árult el részleteket:

“Nekünk fontos az ország jövője, ezért is szeretnénk itthon boldogulni.

Célunk, hogy évtizedes tapasztalatokkal mögöttünk, segítséget adjunk a törvényalkotóknak és a vállalkozások vezetőinek ezen érzékeny témakörben.

www.csaladbanmaradt.hu
(MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: