HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó ügy, jó politikai téma – Magyar politikusok itt az idő!

 

Mai magyar politika itt az idő – Európai kultúra, európai értékek védelmére!

 

A politikus számára Magyarországon legyen elsőrendű az európai kultúra valós, hétköznapokban élő megőrzése, de az európai értékek azok minden területen védelmezendőek!     

 Mérsékelt demokrata politikai álláspont – európai értékek között nem lehet öncélúan válogatni, mert annak sok a politikai kára, magas a magyarok számára ma a politikai ára.

 

Közeledik az európai politika megmérettetése, ahol a 2014-2015-ös hangos és tömeges migrációs politika  következményei részben megosztotta a tagállamok vezető politikusait, európai választókat. Erről beszélünk!

 

Ma már Németországban is elismert tény, hogy az elképzelt integráció üteme, eszközei részben értek el eredményeket, viszont a migráció tömeges ellenőrzöttsége bizonytalan lett.        CDU vezetői nyilatkozatai ezt jól tükrözik……

 

Svédország, Dánia, Hollandia számos társadalmi következményt nem vett mérlegelésre, amikor szélesre tárta kapuit a migránsok tömege előtt.     A politikai döntésekben a korrekció a jó politika része ezekben az országokban……..

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata független politikus

 

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy létezik okos és előkészített migráció, mely felé Németország  ma új lépéseket is tesz.

 

Mérsékelt demokrata értékelésben a migráció folyamata csak az európai értékek védelme mellett, európai kultúra részletei, európai helyi szokások migránsok általi szigorú elfogadása, betartása mellett haladhat jó mederben.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy minden európai tagállamban szükség van az öltözködés, viselkedés törvényére – nevezzük most Burka-törvénynek.

Ennek megsértése több fokozatban szankcionált, de a gyors és közvetlen deportálás lehetőségével kell, hogy kapcsolatban álljon.

 

Nikáb, Burka, Csador viselése tudatosan, vagy tévedésből jelképes lábbal tiprása az európai kultúrának, az európai emberek kulturális provokációja ma.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata független politikus már 2014 óta aktuálisan veti fel a magyar politikában: Hol marad el Magyarországon a magyar Burka-törvény?

 

 

Belgium, Dánia,Franciaország s egyre több európai ország már tett a kulturális provokáció ellen.     Itt is erről van szó!

 

Magyarország politikai élete is várja ezt a lépést.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2018-11-23 by in A politikus, Akta a politikában, Alkotó politika, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Centrista, Család, Diploma és iskola, egy Magyarország, Emberek, Európai politikus, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Független centrista, Független politikus, Film és könyvek, Fontos ügyek Magyarországon, Hazánk Magyarország, Hír, Hírérték krónika, Hyde park, Időjárás, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kultúra ma, Magyar út, Magyar emberek élete, Magyar gyerek, Magyar ma, Magyar politika, Magyar politikai közép, Mai család vidéken, Mai idő, Mai magyar, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Politika, politika 2018, Politika ma, Politika Magyarországon, Politika megoldások, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai élet, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai tér, sans étiquette, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Valóság ma, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika and tagged , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: