HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar vidék és emberek! Politika megoldásainak rájuk is gondolnia kell!

Magyarország ma a KSH adatok tükrében elmaradt a lehetőségeitől, a magyar ember életének lehetséges mértékű jobbá tételétől!

 

Számos kezdeményezés a kormány, vagy éppen a legnagyobb pártfrakció részéről jó irányba indul el, de a politikai kontraszelekció és a túl bürokrácia azokat szinte lenullázza.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel, Magyarország sikeresebb lenne, ha a jogalkotás átlátható és társadalmi hatásaiban előre megvizsgált volna……

 

Ma Magyarország a 10.000-50.000 fős egymást követő társadalmi csoportokban beálló jogalkotási károk országa.

Ennek következménye a kivándorlás, következménye a kapkodás a munkaerő pótlása, a gazdasági verseny kiszolgálása területén lásd. túlóra tervezett szabályai stb.

 

 

Mérsékelt demokrata megoldások a vidéken élőknek is jobb országot teremthetnek!

 

A mai magyar vidék sajátossága, hogy még a nagy autógyárak mellett is vannak szinte szegény települések.

Dunántúl, de más vidékeken elhagyott házak porladnak szét, mert nincs a vidékre, a szegényebb családokra ma megfelelő politikai figyelem és politikai akarat.

 

Gyári munkás – mérsékelt demokrata politikai értékelésben – hamarabb lesz a megfelelő lakhatásában támogatott falusi munkavállalókból, mint máshonnan bárhonnan………………….itt is a mérsékelt demokrata gondolatok!

 

Vidék a fiatalok számára nem teremt lehetőségeket – amikor a régi ház jó hitellel lehet megoldás.

 

Mérsékelt demokrata javaslat, hogy az 10.000 fő alatti településeken a kormány érje el, várja el a bankszektortól a régi falusi házak élhetővé tételének, vásárlásának, renoválásának  még az új épületeknél is kedvezőbb hitelezését, a hitelezés során a banki hitelezési értékek valósághoz feljavulását!

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a mai kormány legsikeresebb politikusa Novák Katalin.

 

A CSOK lehet sokkal hatékonyabb – ez a Magyarország érdeke, magyar emberek érdeke vidéken is.

Hasonlóan fontos politikai irány, hogy a mérsékelt demokrata javaslat szerint, azonnal egyszülős családok számára a CSOK használt ingatlanok vételénél vidéken kerüljön erősebben kibővülésre!

 

A valóság és politika a kontraszelekció miatt ma távol van egymástól!

 

Ma a magyar emberek a Gyurcsány időszakhoz nagyon hasonlóan “számháború” érzetét élik meg a tv, rádió kormánypárti közegéből.

A milliárdos szónoklatok és bejelentések közben a közjavak leromlása napi tapasztalat.

 

A valóság kérdéseire adott jó politika válaszaival, mérsékelt demokrata javaslatok megfogadásával több munkaerő, kevesebb kivándorló magyar lenne a mai Magyarországon!

 

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2018-11-30 by in A politikus, Autók, Élet Magyarországon, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Centrista, Család, Független politikus, Fiatalok élete, Gazdasági holttér, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Humanista ma, Humán reform, Iskola Magyarországon, Komoly ügyek Magyarországon, Magyar út, Magyar emberek élete, Magyar gyerek, Magyar ma, Magyar politika, Magyarország alternatívái, Magyarország ma, Magyarság ma, Mai élet, Mai család vidéken, Mai idő, Mai magyar, Meg nem született, Munka, Nő ma, politika 2018, Politika ára, Politika kérdések, Politika ma, Politika megoldások, Politikai alternatíva, Politikai irány, Politikai kultúra, Politikai megoldás, Politikai tér, Reform, Reform és gazdaság, sans étiquette, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Valós politikai alternatíva, Valóság ma, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika, Zöld magyar út, Zöld Magyarország and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: