HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyarország ma a magyar holnap jó politikai válaszát kell, hogy megtalálja az EP választásoknál!

Mai Magyarország számára az EP választás legfontosabb politikai esemény, holnapi meghatározó történelem

 

Ma Magyarország nem szabad, hogy rosszul mérlegelje a politikai idő súlyait!

Új, 2018 tavaszához hasonló politikai hiba az ellenzéktől, a magyar embereknek óriási politikai ár lesz.

 

Minden magyar politikai erőnek, politikai gondolkodásnak fel kell ismernie az összetett helyzetet, az úton a mai Magyarország politikai váltójának állása még nem ismert.

Egyetlen politikai párt felkészült a súlyához méltóan az EP választásra – a FIDESZ.

 

Mai Magyarország politikai idő keresztmetszetében az EP választás politikai léptékkel perdöntő!

 

Magyarország ma a jövője szempontjából a politikai térben nagy jelentőségű eseményhez érkezik az EP választással.

Mérsékelt demokrata értékválasztással az európai parlamenti választásban olyan erős politikai üzenet lesz kódolva, amely a jelenlegi vidéki média eljutás mellett behatárolja a későbbi mai Magyarország önkormányzati választását.

 

Már egy EP változatlanság összetétele is komoly politikai változásokat generál.

 

 

Magyarország ma az EP választás kiszolgáltatott politikai világában van….ellenzéknek kell a politikai választ a kornak megfelelően megadni.

 

Magyarország számára ma történelmi jelentőségű lesz az EP választás kimenetele, a tények a kiküldött képviselők politikai összetétele olvasatában.

A mérsékelt demokrata politikus Országbíró Zoltán politikai álláspontja, hogy a mai Magyarország számára a politikai élet jövőbeni egyetlen mozzanata sem lesz fontosabb, mint az EP választás.   

            Ennek megfelelően az EP képviselői helyekből egynek sem szabad elveszni az elérhető optimumhoz képest, az európai értékek őrzése szempontjából.

 

Magyarországról delegálható EP képviselők száma miatt és a magyar politikai konzekvenciák hiánya miatt itthon, az Európa jövőjét szinte felemésztő nagy európai pártérdekek miatt Európában ennek súlya alá nem becsülhető.

Önmagától a politikai és választói várakozások ellenére, a hatalmi politikai önmérséklet és humán irányú reform, átlátható és méltányosan áldozatmentes jogalkotás eddig nem volt fellelhető – a gazdaság erősödése mértéke kevés önmagában az élhető ország létrehozásához a fentiek nélkül.

 

A politika mai kérdése mérsékelt demokrata olvasatban – szinte egyetlen kérdése: Össze képes-e állni egy teljes ellenzéki EP lista, hozzáillő minden emberhez eljutó EP kampánnyal, s talán ugyanennyire fontos, hogy ez történjen a múlt árnyékának a politikai jelentől való hátrébb vonulásával minden politikai pártnál?

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a mai magyar politika későbbi veszteségei, vagy változásai ezen a politikai válaszon fog múlni!

 

Magyarországon a múlt árnyainak politikai túltengése, vagy jövő lehetséges politikai pártjainak félreértett téves tolakodása, mind a mai FIDESZ biztos politikai győzelem sorozatát hozza majd! 

 

2018 április politikai ellenzéki visszásságai könnyen ismétlődhetnek meg.

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2019-01-12 by in Ár index, Élet, Élet Magyarországon, Bonum commune, Centrista, Civil, Civilek, Család, Emberek, Európai viszonyok, Film és könyvek, Fogyasztói kosár, Fontos ügyek Magyarországon, Gyógyszer és kórház, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Jogállam, Költségvetés ma, Közép politizálás, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar út, Magyar gyerek, Magyar ma, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyar valóság, Mai idő, Meg nem született, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Pártok, Politika, Politika kérdések, Politika ma, Politikai alternatíva, Politikai élet, Politikai irány, Politikai kultúra, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Reform és gazdaság, sans étiquette, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Valóság ma, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika, Zöld élet, Zöld magyar út and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: