HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Magyarország ma – Évértékelő és a magyar idő tanúsága mikor esik egybe?!

Magyarország ma a politikai idő rohanásában szükséges, hogy értékelje a maga mögött hagyott évet az állam, a kormány, a politikai hatalom részéről!

 

A magyar ma és a mai magyar idő történései értékelésre ösztönöznek politikusokat, állampolgárokat, civileket és pártokat.

Mérsékelt demokrata politikai felfogásban az évértékelő részben a politikai út irányait is magába kell, hogy hordozza.

 

A kortárs politikai gondolkodás része a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás, amely egyik fontos iránya a magyar ma politikai kultúra javulásának ösztönzése, a politikai vélemény szabadságával, történelmi értékű függetlenségével.

Magyar gyerek a jövőtlen, reménytelen magyar emberektől nem fog kellő számban megszületni.

 

Reménytelen, agyonszabályozott emberek nem fognak kellő számban gyereket vállalni….

 

Magyarország ma politikai időutazásba került, de sok mindent Kádár figyelmesebben oldott meg!

 

A magyar ma rengeteg jelensége már egészben, vagy részben ismert a kádári politikai vezetés eszköztárából……..

A mérsékelt demokrata politikai irány, mindig a mai Magyarország szempontjából alkotó és haladó irány, azonban a mai politika rossz döntéseinek mértéke sorolja ellenzéki, vagy az állampolgároknak jó politikai döntések többségbe kerülése sorolja kormánypárti helyzetbe a politikai térben.

Mérsékelt demokrata gondolkodással jó eredmény a külgazdaság, de szinte nélkülözi Magyarország ma a diplomácia lehetőségeit.

Elismerésre méltó  külgazdasági szervezés, viszont űrt teremt Magyarország körül a valódi külpolitika erős hiánya.

Utolsó Magyarország számára értékes külügyminiszter Martonyi János volt.

Szép eredmény a CSOK és Novák Katalin ma talán a leghatékonyabb kormányzati szereplő.

A falusi CSOK kiterjesztése az elhagyott házakra, a vályogházakra megszépülést hozhat vidéken.

Nem épülnek azonban lakótelepek és tömegesen lakások, a magyar fiatalok exodusra kényszerülnek, mert álmukban sem lesz elérhető az első, élhető lakás.

Mérsékelt demokrata politikai javaslatok között a panel épületek újbóli gyártása fontos helyen volt és lesz. Ennek szakmai háttere még meglelhető Magyarországon, számos országban pedig él a házgyári technológia.

 

A térségben Bukarest sok mindenben előbbre jár. Jó politika kell Magyarországon!

 

A mikro és kis vállalkozás ma Magyarországon érték kell, hogy legyen, a versenyképesség a mai magyar idő létszükséglete!

 

Számos mérsékelt demokrata politikai javaslat részei felismerhetőkké váltak az elmúlt évek politikai döntéseiben, szakpolitikai szabályozásaiban.

Azonban ki kell mondani a politikusnak a mai Magyarországon, hogy az önfenntartó vállalkozás, a mikrovállalkozás, a kisvállalkozás gazdasági és társadalmi érték, az állam számtalan ellátási hiányosságát ellensúlyozza.

Versenyképesség ezen vállalkozási formák nélkül, a mikro- vállalkozások léte és rugalmassága nélkül aligha elképzelhető.

Mérsékelt demokrata gondolkodással az 50Mft alatti árbevételű mikrovállalkozásokat vissza nem térülő és politikailag semleges  támogatásokkal támogatni, a rossz politikai döntések káraitól, különösen a rossz jogszabályi korlátok kárai alól kimenteni szükséges!

2010 óta Magyarország egészére kihat a mikrovállalkozások tömeges és bürokratikus bedarálása. (Egyre kevesebb szakember, egyre kevesebb szolgáltatás stb.)

 

Fel kell tenni azonban a magyar politikában a mára sorsdöntő kérdést: Miért nem szereti a magyart a mindenkori Magyarországot vezető politikai hatalom, miért okoz károkat a magyar ember számára oly sokszor éppen a magyar állam? (Állampolgárok mára az Alkotmánnyal szembeforduló jogvesztései, állampolgári lehetőségek teljes beszűkülése stb.)

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: