HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény – Magyarország legyen humánusabb, a családok támogatása jó út lehet!

Magyarország a magyar ember számára adjon otthont, ehhez a mai politika értse meg a magyar ember gondjait ma – Kádár időszakában is a politika hagyta dolgozni a családokat (GMK virágzása), az állam belépett a lakótelepek létrehozásával az ingatlanok piacára, sőt ennél még tovább ment.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a családok erősebb támogatása jó út a magyar valóság tükrében.

Évtizedes mérsékelt demokrata igény volt (már 2007 körül) a bölcsődék anyák számára elérhetőségének megteremtése, ahogy a mérsékelt demokrata javaslat a “Fordított Szocpol” körvonala látható a nők számára adandó hitel mögött.

Ma is, holnap is a magyar megmaradás útjának egyik oldala ez!

 

Fontos megérteni a mai magyar embereket, ideértve az “élni és élni hagyni” igazi magyar sajátosságát.

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a magyar ember magánszférájának politikai megsértése – a magyar exodus egyik oka.

 

 

Túlzott bürokrácia, a magyar ember munkájának túladminisztrálása, aránytalan terhekkel zaklatása, a még dolgozni képes magyar embert a határon túlra Ausztria, London sb.) kergeti!

Előnytelen környezet és magasabb bérek együtt már vonzóak számukra. (Humánusabb, valóságra épülő politika mellett, jobb környezetben maradnának…stb.)

 

 

Ma mindösszesen 5-6% a kiskereskedelem, a szolgáltatások piacának növekedése, ami részben jó dolog – ez ma a jövedelmezőséget is erősen bekorlátozza a magyar vidék mikrovállalkozóinál.

Ma is, holnap is a magyar megmaradás útjának másik oldala ez!

 

A magyar megmaradás útja, csak mindkét oldal megteremtése mellett vezet előre, vezet el több magyar gyerek születéséhez, a magyar holnaphoz!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: