HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politikai vélemény – Magyarország legyen humánusabb, a családok támogatása jó út lehet!

Magyarország a magyar ember számára adjon otthont, ehhez a mai politika értse meg a magyar ember gondjait ma – Kádár időszakában is a politika hagyta dolgozni a családokat (GMK virágzása), az állam belépett a lakótelepek létrehozásával az ingatlanok piacára, sőt ennél még tovább ment.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a családok erősebb támogatása jó út a magyar valóság tükrében.

Évtizedes mérsékelt demokrata igény volt (már 2007 körül) a bölcsődék anyák számára elérhetőségének megteremtése, ahogy a mérsékelt demokrata javaslat a “Fordított Szocpol” körvonala látható a nők számára adandó hitel mögött.

Ma is, holnap is a magyar megmaradás útjának egyik oldala ez!

 

Fontos megérteni a mai magyar embereket, ideértve az “élni és élni hagyni” igazi magyar sajátosságát.

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a magyar ember magánszférájának politikai megsértése – a magyar exodus egyik oka.

 

 

Túlzott bürokrácia, a magyar ember munkájának túladminisztrálása, aránytalan terhekkel zaklatása, a még dolgozni képes magyar embert a határon túlra Ausztria, London sb.) kergeti!

Előnytelen környezet és magasabb bérek együtt már vonzóak számukra. (Humánusabb, valóságra épülő politika mellett, jobb környezetben maradnának…stb.)

 

 

Ma mindösszesen 5-6% a kiskereskedelem, a szolgáltatások piacának növekedése, ami részben jó dolog – ez ma a jövedelmezőséget is erősen bekorlátozza a magyar vidék mikrovállalkozóinál.

Ma is, holnap is a magyar megmaradás útjának másik oldala ez!

 

A magyar megmaradás útja, csak mindkét oldal megteremtése mellett vezet előre, vezet el több magyar gyerek születéséhez, a magyar holnaphoz!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: