HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

A politikai kultúra mélyrepülése – Magyarország ma a politikában nem a magyar ember bajairól szól!

Magyarországon az élet nem vált könnyebbé, holott erre több kormányzati ciklus rendelkezésre állt és politikai hatalmi törekvés észlelhető.

Mérsékelt demokrata gondolkodással a politikában, sajtóban megerősödött kontraszelekció és a túlzó bürokrácia már a mai kormány döntéseit, a mai parlament szándékait is leértékeli hatásaiban – a mindennapokban a magyar ember életére nézve pedig káros!

 

Történelem és kultúra változásai semmilyen módon teljesen szét nem választhatóak.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkozás alapján, a történelem és politikai kultúra teljes elkülönülése sem lehetséges.

A ma történelme soha nem lesz a megismétlődő változatlan tegnapelőtt történelme. A mai idő, más problémák, más igényekkel jár a magyar ember életében!

 

 

A 2010-es köztévé javaslat jó lehet! A mérsékelt demokrata politikusi javaslat akkor az asztalra került….

 

 

Politikai kultúra része, hogy egy kormány megfogalmazott döntései közben a társadalmi csoportok káraira, vidéken élő magyarok életére és a magyar ember életének káraira mennyire figyel oda, azokra milyen mértékben ügyel a döntései előkészitésekor! (Bennragadó diplomák ügye, egészségügyi anomáliák miatti elkerülhető halálesetek bekövetkezése, családi vállalkozások tömeges sorvadása,a köznek szánt közös fenntartású közmédium minőség nélküli állapota,torzuló lakáspiac stb.)

 

Az út, ahol a parlamenti képviselő, ahol a magyar politikus jár ma, több esetben mindkét oldalról jogsértő, provokáló és demokrácia erős hiányaitól szenved.

Magyar ma, a magyar ember megoldatlan társadalmi, gazdasági bajai miatt lett az exodus évtizede!

Magyar élet, magyar idő ilyen múlása egész Európa számára érdekes….

 

Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politikai kultúra zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele egyenesen káros, élhetetlen és félelmet hozó ország képét sugallja a magyar családoknak..

Magyarországon ma, ez az egyik akadálya a gyermekek születésének számosságában erősebb ütemben való növekedésének.

Jó politikai gyakorlattal nem kerültek volna sorra jogos igényekkel diáktüntetések Budapesten. Az MTA ügye a párbeszéddel jobban lenne értelmezhető.

Ehhez azonban a politikai kultúra mélyrepülése miatt se hiteles, karakteres ellenzék, se független, sok árnyalatban tájékoztatni képes sajtó.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokban 2010-ben már szerepelt egy valósághű, közvetlen rotációs, lazán szerkesztett köztévé javaslata az MTI-OS mintájára….

Ma a politikai kultúra, a médiumok torzulása (Értsd. a közpénzből TV, rádió helyzete) mindenkire káros, magára a politikai hatalmon lévő pártokra is.                                         

 

 Ez már magyar ember életére káros, a magyar ma világában erősen káros politikai szmog!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: