HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A politikai kultúra mélyrepülése – Magyarország ma a politikában nem a magyar ember bajairól szól!

Magyarországon az élet nem vált könnyebbé, holott erre több kormányzati ciklus rendelkezésre állt és politikai hatalmi törekvés észlelhető.

Mérsékelt demokrata gondolkodással a politikában, sajtóban megerősödött kontraszelekció és a túlzó bürokrácia már a mai kormány döntéseit, a mai parlament szándékait is leértékeli hatásaiban – a mindennapokban a magyar ember életére nézve pedig káros!

 

Történelem és kultúra változásai semmilyen módon teljesen szét nem választhatóak.

Mérsékelt demokrata politikai gondolkozás alapján, a történelem és politikai kultúra teljes elkülönülése sem lehetséges.

A ma történelme soha nem lesz a megismétlődő változatlan tegnapelőtt történelme. A mai idő, más problémák, más igényekkel jár a magyar ember életében!

 

 

A 2010-es köztévé javaslat jó lehet! A mérsékelt demokrata politikusi javaslat akkor az asztalra került….

 

 

Politikai kultúra része, hogy egy kormány megfogalmazott döntései közben a társadalmi csoportok káraira, vidéken élő magyarok életére és a magyar ember életének káraira mennyire figyel oda, azokra milyen mértékben ügyel a döntései előkészitésekor! (Bennragadó diplomák ügye, egészségügyi anomáliák miatti elkerülhető halálesetek bekövetkezése, családi vállalkozások tömeges sorvadása,a köznek szánt közös fenntartású közmédium minőség nélküli állapota,torzuló lakáspiac stb.)

 

Az út, ahol a parlamenti képviselő, ahol a magyar politikus jár ma, több esetben mindkét oldalról jogsértő, provokáló és demokrácia erős hiányaitól szenved.

Magyar ma, a magyar ember megoldatlan társadalmi, gazdasági bajai miatt lett az exodus évtizede!

Magyar élet, magyar idő ilyen múlása egész Európa számára érdekes….

 

Mérsékelt demokrata politikai látásmóddal a mai magyar politikai kultúra zuhanó mélyrepülése a tv csatornák körüli véleménybuborékok szélsőséges hangvétele egyenesen káros, élhetetlen és félelmet hozó ország képét sugallja a magyar családoknak..

Magyarországon ma, ez az egyik akadálya a gyermekek születésének számosságában erősebb ütemben való növekedésének.

Jó politikai gyakorlattal nem kerültek volna sorra jogos igényekkel diáktüntetések Budapesten. Az MTA ügye a párbeszéddel jobban lenne értelmezhető.

Ehhez azonban a politikai kultúra mélyrepülése miatt se hiteles, karakteres ellenzék, se független, sok árnyalatban tájékoztatni képes sajtó.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslatokban 2010-ben már szerepelt egy valósághű, közvetlen rotációs, lazán szerkesztett köztévé javaslata az MTI-OS mintájára….

Ma a politikai kultúra, a médiumok torzulása (Értsd. a közpénzből TV, rádió helyzete) mindenkire káros, magára a politikai hatalmon lévő pártokra is.                                         

 

 Ez már magyar ember életére káros, a magyar ma világában erősen káros politikai szmog!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: