HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Az idő ma a magyar emberek gondolkodását követeli – kevesebb társadalmi kár vidéken.

Magyarország ma – magyarság megtartója kellene, hogy legyen Európa főtengelyére érkezve!

 

Magyarország ma világpolitikai kihívások árnyékába él.

Ennek jó példái az orosz, vagy amerikai diplomáciai látogatások.

A történelem ma arra int minden magyar államférfit, magyar politikust, hogy a tegnap sokszor emlékekben már megszépült történelme romhalmazt hagyott hátra, melytől elrugaszkodva a korszerű és humánus politika hozhatja helyzetbe a magyar embereket itthon és Európában.

Politikai hiba lehetősége, a mai idő egyik nagy kockázata Magyarországon!

Mérsékelt demokrata politikai nézőpont, hogy a társadalmi csoportok kárait minimalizáló politika minősülhet csak sikeres politikának a magyar élet, magyar emberek szempontjából.

 

Magyarország megmaradásának végvára – mérsékelt demokrata értelmezésben – a tudomány, a magyar állampolgár felemelése, az információk szabadságának, az emberek tisztességes jogorvoslathoz való hozzáférésének helyreállítása!

 

A fiatal tudósok számára számos ország ad lehetőséget – Magyarország mit tesz?!

 

Minden tudományt, tudósokat hátrányba hozó politikai lépés a magyarság ellen hat…….

A Magyar Tudományos Akadémia létrehozását igazi államférfi kezdeményezte anno, de meddig hallatszik a mai idő politikai széljárásában a tudósok kiáltása?

 

Milyen út az mai magyar út?

Magyar családok, magyar tudomány, a magyar ember gondolati szabadsága és alkotó munkája lehet együtt a magyar ma, de különösen a magyar holnap megtartója!

Számos európai ország jobban gazdálkodik szellemi és anyagi erejével a magyar politika gyakorlatánál. (Harmonikus társadalom arányos költségvetés, független és egyéni jogbiztonság jellemzi őket.

 

Magyarság fogyása csak emberléptékű, emberi politikával átgondolt döntésekben, szabad és információkban szabad, jogban közbizalommal rendelkező társadalomban csökkenthető.

Ma Magyarországon szinte kisebb méretű háborús konfliktussal felérő felesleges emberi halál, az alkotni akaró vállalkozások évente sok ezres tönkretétele a megtapasztalható.

 

Mai időben valódi élettér kell a tudósnak, a szakmunkásnak, az anyáknak, amelyet ne vonjon el a politika rossz beidegződése!

Magyarország torzul, ha az egészség nem kap sokkal erősebb támogatást a költségvetésből, lemarad a gazdasági versenybe, ha pusztulásba kergeti a magyar családok szerény vállalkozásait.

 

Mérsékelt demokrata politika gondolati homlokterében a magyar állampolgár felemelése, emberi méltóságának valódi és tartalmi megteremtése áll, a magyar tudomány gazdagodása mellett – mindez saját hazájában.

Közelgő igazi tavaszi ünnep alkalmából a kétségtelen sikerek elismerése mellett a durva hibák, durva szaktárca elégtelenségek, rossz törvénygyár társadalmi kárairól kell a magyaroknak egymással beszélniük.

 

1848 büszke magyar eseményei az európai politikai gondolkodás hullámába tartozott – ma a téves jelenidejű pártpolitikai retorika az európai gondolatokkal, értékekkel szemben harcol, nem adva helyette valósan semmit sem adósságon, bürokratikus, mesterséges akadályokon túl az emberek többségének.!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2019-03-14 by in A politikus, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Autók, Ár index, Élet Magyarországon, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új magyar vidék, Új téma, Új törvények, Ünnep, Bonum commune, Centrista, Család, Diploma és iskola, egy Magyarország, Emberek, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Független politikus, Fiatalok élete, Film és könyvek, Fogyasztói kosár, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági környezet, Gyógyszer és kórház, Hír, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Idősek élete, Jogállam, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar út, Magyar emberek élete, Magyar gyerek, Magyar idő, Magyar ma, Magyar valóság, Magyar vidék, Magyarország ma, Mai élet, Mai idő, Mai magyar, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Piac és reform, Politika és vita, Politika megoldások, Politikai árnyak, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, politikus emberek között, Pragmatikus politikai közép, sans étiquette, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, Valóság ma, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Zöld magyar út, Zöld Magyarország and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: