HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Térfigyelő kamerák – sokba kerülhet a társasházaknak, önkormányzatoknak, intézményeknek, cégeknek.

A térfigyelő kamerák belelátnak az életünkbe, néha egyenesen bosszantó, de az adatvédelmi jogszabályok korlátozzák ezek használatát.

 

Társasházat bírságolt meg a NAIH decemberben egymillió Ft-ra, mert a felvételeket nem adták ki egy magánszemélynek.

Szintén komoly tétel az alkalmazottak megfigyelése, ahol az egyik üzletláncot büntették meg 15 millió forintra.

 

Több helyen inkább leszerelték a kamerákat, mert nehezen tudnak megfelelni az előírásoknak.

Sokan nem tudják, hogy a képi felvételek is személyes adatok, ezek kezelését a hazánkban is érvényes GDPR szabályozza.

 

Nem mindegy, mit lát a kamera, van-e adatvédelmi tájékoztató, ki fér hozzá, meddig tárolják, kinek adják ki, milyen jogalappal helyezték el és még számtalan egyéb kérdésre kell figyelni annak, aki kamerát helyez el..

 

A Nemzeti Adatvédelmi Szövetség fontosnak tarja, hogy folyamatosan képezzék magukat a GDPR hatálya alá tartozó szervezetek és a magánszemélyek jogai ne sérüljenek.

Budapest, 2019. 03. 14.

Nemzeti Adatvédelmi Szövetség
info@nadat.hu
www.nadat.hu

Kiadó: Nemzeti Adatvédelmi Szövetség (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: