HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Ma Magyarország támogassa a magyar ember életét! Diploma kiadása időszerű a magyar fiatalnak!

Magyarország valósága ma a rossz törvények áttekintését – a magyar ember állam általi jó döntésekkel való támogatását teszi időszerűvé!

 

Magyarországon ma a legfőbb hiba forrását a túlzott törvénykezés, tömérdek rossz törvény kiadásával hozza létre…………………………….

Ahol az állam nem tud megfelelő körülményt teremteni előre, ott ne hozza hátrányba rossz szabályokkal a mai fiatalokat, vagy 40+embereket, ha tanulnak és dolgozni akarnak!

 

Mai Magyarország keresi a mérnököket, jogászokat, orvosokat a piacon – miközben 2010 óta két kimondottan káros, rossz törvény a leendő diplomások tömegét hozza hátrányba!

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény e téma részleteiben, hogy az a kormány lehet csak családbarát, amelyik kiadja a fiatalok és 40+ember bennragadó diplomáját a nyelvvizsga nélkül – nem frusztrálva tovább a magyar diákhiteleseket, a családokat ezzel a rossz jogszabályokkal.

 

Magyarország ma ne vesztegesse el a fiatalok életét, terveit!

 

Diploma ma fontos a fiatalnak, fontos a mai Magyarország társadalmának!

Magyarországon ma ne pazarolja a politika a fiatalok éveit!

 

A fiatalok túlzó terhelése a kivándorlást erősíti, a magyar piacra kilépés helyett.

Ma Magyarország drága utat teremtett a fiataloknak a tanuláshoz….

 

Ezen a fiatalok előnyére változtatni, a mérsékelt demokraták álláspontja szerint magyarság érdeke.

Ma Magyarország nem vesztegetheti el tovább a tanult, vagy még tanulni képes állampolgárokat!

 

Mérsékelt demokrata álláspont: “Oktatás és diploma magyarság kérdése, népesedés kérdése, s lassan minden megelőzve 2019 évben már elsősorban gazdasági probléma a ma Magyarországán.”

Aktuális évértékelő téma, hogy mennyire képes saját hibáit korrigálni ma a politikus Magyarországon?

 

A politikus értse meg a magyar vidék kárvallottjait – ezt várjuk a parlament és hatalmi politizálás oldaláról!

 

Családbarát Magyarország nem okozhat több kárt a magyar fiataloknak, a magyar embereknek – ez időszerű politika, időszerű cselekvés a politikusok részéről.

Kudarcos tanult, magyar fiatal nem vállal további magyarokra tipikus kudarcot vidéken sem  szülei, szomszédja tragédiáit látva.

 

Meg nem született magyar gyerek nem lesz jó magyar állampolgár Magyarország életében. 

A mérsékelt demokrata gondolkodás a mai magyar ember támogatását tartja fontosnak, a történelmi tévedések drága restaurálása és elfáradt politikai termékek magas politikai ára helyett……

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2019-03-20 by in A politikus, Antikorrupció, Ár index, Élet Magyarországon, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új magyar vidék, Új téma, Új törvények, Centrista, Család, Diploma és iskola, egy Magyarország, Független centrista, Független politikus, Fiatalok élete, Film és könyvek, Fogyasztói kosár, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Humanista, Humanista ma, Iskola Magyarországon, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Kultúra ma, Magyar gyerek, Magyar ma, Magyar politikus, Magyar valóság, Magyar vidék, Magyarországon, Mai család vidéken, Mai idő, Mai magyar, Meg nem született, Munka, Nő ma, Politika ára, Politika kérdések, Politika megoldások, Politikai irány, Politikai kultúra, Politikai megoldás, politikus emberek között, Reform, sans étiquette, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Valós politikai alternatíva, Valóság ma, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Vidéki politika and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 568 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 568 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: