HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

70 éve fordítja meg a gyereksorsokat az SOS Gyermekfalvak szerte a világban.

Az állami gondoskodásban felnőtt emberek 80%-a biztonságban érzi magát és pozitívan értékeli az életét. 70 éve fordítja meg a gyereksorsokat az SOS Gyermekfalvak szerte a világban.

 

1949-es alapítása óta az alapítvány 4 millió gyerek életét fordította jobbra azáltal, hogy biztonságos és szerető otthont teremtett nevelőszülői családokban a szülők nélkül maradt gyerekeknek a világ 135 országában.

Az ő gyermekeik és unokáik révén, akik így családban nőhettek fel, mintegy 13 millió életre volt hatással az SOS Gyermekfalvak.

 

70 éves fennállása alkalmából az alapítvány 37 országban kérdezte meg a korábban SOS-ben felnőtt embereket egy reprezentatív kutatás keretében.

Az alapítvány arra volt kíváncsi, milyen hatással volt az életükre az SOS, mennyire sikerült talpra állniuk az elszenvedett traumák után, amit a családból való kiemelésük okozott.

 

70 éves az SOS Gyermekfalvak

A kutatásból kiderül többek közt, hogy az SOS-ben élt legtöbb gyereknek felnőtt korára sikerült stabil családot alapítania: 90%-uk megfelelően gondoskodik saját gyerekeiről. 80 %-uk rendelkezik befejezett középiskolai végzettséggel és 60 %-uk már megfelelően el tudja magát tartani.

 

A volt SOS-es neveltek 90 %-a rendelkezik megfelelő lakhatással, önállóan ki tudja elégíteni alapvető szükségleteit és hozzáfér az egészségügyi szolgáltatásokhoz.

A volt neveltek 80%-a biztonságban érzi magát és pozitívan értékeli az életét.

Bővebben –   Kiadó: SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa  (MTI-OS)

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: