HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar emberek között a legtöbb kárt a volt devizahitelezés okozta!

Magyarországon egyszerre az elkerülhető halálozások, az elöregedés tömegesedése, s a fiatalok elvándorlása tapasztalható meg.

A politikus a magyar vidéki emberek között, a budapesti emberek között napi rendszerességgel hallja a tragikus és személyes történteket – amelyeknek 2002 óta Magyarországon nem lenne szabad előfordulniuk sem!

 

Mai magyar valóság?

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból, a mai magyar emberek legnagyobb veszteségeit közvetve és közvetlenül, a magyar emberek életének durva kárait a devizahitelezés, s különösen annak módja hozta el.

 

Ma számos más európai tagállamban a politika hatalmi csoportjai megértették – nincs igazi fejlődés, nincs reális versenyképesség pénzügyileg megnyomorult tömegekkel.

Ha nincsenek igazi, önfenntartó és fejlesztő családi vállalkozások, friss diplomások tele innovációval, akkor a gazdaságpolitikai sakkhúzások jó része meddő marad, valós társadalmi haszon nélküli lesz.

 

Magyarországon már 2008 táján, az USA ingatlanpiaci tapasztalatok alapján látni lehetett – a devizahitelesek ügye valós, hosszú távú politikai probléma, társadalmi károkkal.

 

Magyarország ma ne vesztegesse el a fiatalok életét, terveit!

Mérsékelt demokrata politikusként Országbíró Zoltán, már 2009-ben a Duna TV műsorában érzékeltette a társadalmi károk csökkentése igazából a kormányzat lehetősége, a parlament munkája volna.

Az akkori kormányok válaszai közül az egyik igazán cinikus lépés, egy adósellenes, visszaélésekre lehetőséget teremtő fizetési meghagyásról szóló jogszabály legyártása (Bajnai kormány idején) volt.

 

A következmények látszanak a megroppant társadalmi egészségi mutatókban, tömegével hazájukból lényegében menekülő fiatalokban, hajléktalan tömegekben!

 

A mai Magyarországon a volt devizahitel kárai  tökéletes jelen idő, a mai politika előtt továbbra is feladat!

 

A magyar vidék, a magyar város polgárság éppen 2 x 8 év kormányzati idő elteltével, még nem tekintheti megoldottnak a volt devizahitel kérdését.

Hasonlóan élő ez a társadalmi károkat okozó probléma, ahogy a forint árfolyam is élő feladat a magyar kormány, magyar politika egésze számára.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a volt devizahitelesek számára a megoldásokra ma már több jó példa lenne – politikai hatalmi döntés hiányzik.

Euro bevezetése pedig a Magyarországon született magyar családok, magyar emberek, hazájukból lehessen a magyar ember európai polgár gondolattal, az életének valódi érdeke.

Euro halogatása a külföldi (vegyes és kétes összetétellel) gazdasági lespuskások érdeke, tovább mélyülve ezzel az itthon megszületett, magyar fiatal számára megoldhatatlan első lakás, első diploma szakadéka.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 568 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 568 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: