HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mai magyar lehetősége – EP választás, önkormányzati választás! Felfüggesztjük az általános politikai közléseket!

 

Magyarországon a mai magyar ember válláról egyetlen politikai termék, politikai vélemény sem veheti le a politikai döntés, a szavazás felelősségét!

 

Felfüggesztjük itt a mérsékelt demokrata általános politikai vélemény általános, kampány vélemény megfogalmazását az önkormányzati választások végéig.

Ennek egyik oka a durva és puszta politikai tér, de a durva politikai tér mellett, a nagyon erős politikai bulvár sem a mérsékelt demokrata politikai vélemény tere!

 

Politikai kultúra ma eldurvult…..

 

Nem szeretnénk elvonni a magyar ember figyelmét, saját politikai tetteitől,azok életére nézve brutális súlyától a mai politikai környezetben!

 

Természetesen a magyar embereknek jó szakpolitikai témák időnként megfogalmazódnak.

A mérsékelt demokrata politikai gondolkodás más, mint egy párt, vagy szervezett mozgalom.

Jó politika mellett kampányol – amelyre képes lehet bármely párt, ha ehhez van akarata!

 

Annak és ahhoz szól……………………………………aki érti és érzi a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás értékeit!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: