MAI IDŐ – MAGYARORSZÁG MOST

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, napi politika, a magyar élet valódi, napi kérdéseivel, fontos gondolatok, fontos mondatok mérsékelt demokrata értékelésen keresztül! Magyarország európai haladó útja sikerességéért megfogalmazott, mérsékelt politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és hiteles politikus részéről értékek az új politika szemléletével, a jó politika szubjektív várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért, Izgalmas közlemények szabadon! – Mai vélemények szabadon, ez a kívánatos politikai trend! A politika sport és művészet mérsékelt demokrata szempontból. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, emberközpontú politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mai Magyarországon minden jó politikus látja, szavazók érzik: A parlament üres, a tér tele van!

lifesaver-933560_960_720[1]

Mai politika, mai idő!

Mai Magyarországon minden jó politikus látja, szavazók érzik: A parlament politikai tartalomban üres, a tér tele van!

Mai helyzet a most Magyarországában, hogy sem a választók, sem a hiteles politikusok nem felejtenek gyorsan……

Ennek mai megfogható valósága, hogy a politika távolodik el a parlamenttől a nepotizmus és feudalizmus következményei miatt , az igény erősebb a tudatos állampolgárok részéről a hiteles politikára!

Független, centrista  politikai véleményben itt erről, már több alkalommal esett szó, fogalmazódott meg gondolat! pl. Paraván parlament stb.

Az igazi centrista politikai álláspont sajátja, hogy valós közéleti kihívásokra reagál. (Itt pl. a jóléti állam hiányosságai, torzuló társadalom stb.)

Centrista politikusok olyan véleményformálók a mai politika részeseiként, akik középre pozicionálják magukat a politikai spektrumban.

Ők azok, akik általában nem tartoznak egyik végletbe sem, inkább a középúton keresik a megoldásokat.

mai magyar

Most Magyarország…

Igazi centrista és magyar politikai nézőpont a mérsékelt demokrata politikai vélemény, a politikai közép mérsékelt demokrata gondolkodása!

A centrista politikusok hajlandóak kompromisszumokat kötni és egyezségeket keresni más politikai csoportokkal annak érdekében, hogy megoldásokat találjanak a közös problémákra.

Ez a mai Magyarországon a harmadik erő társadalmi kerekasztala mellett tud kiteljesedni, ahol nincs helye az elmúlt 20 év hatalmi szereplőinek, kiszolgálóinak.

Mai élet, mai emberek, mai valóság témáival foglalkozik a mérsékelt demokrata politika itt. Ez kell ma!

Akik így tesznek, törekszenek arra, hogy megértően és pragmatikusan közelítsenek a problémákhoz, meglássák a károsultak csoportjait és kevésbé hajlamosak az ideológiai alapú döntésekre.

Mérsékelt demokrataként én is hiszek abban, hogy a politikának a társadalom egészét kell szolgálnia, és nem csak egy bizonyos érdekcsoportot vagy pártot. Sőt jogalkotásban ez brutális károk okozója!

A centrista politikusok általában arra törekednek, hogy közvetlenül és érthetően kommunikáljanak az emberekkel, és megértsék az átlagpolgárok mindennapi problémáit és aggályait. Politikai iránytű Magyarországon.

Olvassa el itt az évtizedes észrevételeket, politikai építő javaslatokat! Stop válság! Stop politikai károk!

Ma Magyarországon ez is aláhúzza, miért üres a parlament a hiteles politika szempontjából…….?!

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 8 901 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok/Gondolatok/Politikai vita

Mérsékelt demokraták

  • 8 901 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

Európa most – Európa ma mai magyar szemmel: Európa most - Európa ma

Ma Európa aktív – kortárs kérdések az asztalon mindenütt a tagállamokban!

Ma Európa aktív – kortárs kérdések az asztalon mindenütt a tagállamokban!

Ma Európa aktív – kortárs kérdések az asztalon mindenütt a tagállamokban! Európa ma – Európa holnap a közelgő választás tétje…..politikai kérdések sora nyitva van a ciklus végére! Ma Európa lakossága szinte egységes a kor és kortárs kérdések, kortárs vita nagy problémáiban! Mérsékelt demokrata, mindig mérsékelt liberális, a vélemény itt ennek megfelelően a túlzó liberális trendekkel […]

Európa ma hamarosan választ! Mi is lenne az európai érték?

Európa ma hamarosan választ! Mi is lenne az európai érték?

Európa mai magyar szemmel, mérsékelt demokrata véleményben elérkezett jelen keretei határaihoz…… Globális és geopolitikai versenyben az USA kivételével vele ellenérdekben csak diktatúrák vannak, extra centralizált államok formájában. Most Európa megújulása, globális versenyképessége a nagy kérdés! Mérsékelt demokrata magyar szemmel, az okos európai integráció haladékot nem nagyon visel el. Sajnos, a mai Magyarországon az európai értékek […]

Most Európa jön! Nagy európai vita, a választások milyen válasz mellett állnak ki?

Most Európa jön! Nagy európai vita, a választások milyen válasz mellett állnak ki?

Most Európa jön! Nagy európai vita, a választások milyen válasz mellett állnak ki? Itt is személyes véleményem, hogy Európa feszegeti a kihívások miatt mai Európa kereteit – politikai értelemben! Egyes tagállamok szeretnék tovább mélyíteni az Európai Unió integrációját, beleértve egy közös európai védelmi politikát, adóügyek harmonizálását és egy közös európai hadsereg létrehozását. Mások viszont óvatosabbak […]