HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mikrohitelek – A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye

2014. május 6-tól az induló vagy már működő mikrovállalkozások elektronikus úton is benyújthatják mikrohitel igénylésüket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványhoz (BVK).

 

A kedvezményes mikrohiteleket olyan, magyarországi székhelyű vállalkozások igényelhetik, melyeknél az előző éves nettó árbevétel nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot), valamint alkalmazottainak száma a kilenc főt.

 

Az Országos Mikrohitel Program a mikrovállalkozások azon körének nyújthat segítséget, amelyek finanszírozási igényeit a kereskedelmi bankok nem tudják kielégíteni.

A mikrohitel gépek, berendezések, forgóeszközök és más beruházások finanszírozására, a már meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítésére és/vagy fejlesztésére, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz biztosítására vehető igénybe. A maximum tízmillió forintos mikrohitel akár 10 éves futamidővel is törleszthető, rendkívül kedvező, 3,9 %-os állandó kamaton.

A hitelkérelem összeállításához, a vállalkozás számára legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásához a BVK konzultációs lehetőséget biztosít a vállalkozók számára. Budapesti és Pest megyei székhelyű, telephelyű vállalkozások az elektronikus hitelkérelmet elindíthatják egyszerűsített formában is. A jelentkezést követő két munkanapon belül a BVK munkatársai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot és segítséget nyújtanak a teljes hitelkérelem összeállításában.

Részletek és a hiteligénylés: www.bvk.hu.

Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (MTI-OS)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: