HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Közkívánatra ismét pályázatot hirdetünk “Apák napja” alkalmából.

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy egy jó apa szerepe olyan fontos, mint egy stabil épületben a tartószerkezet ami, véd, biztonságot ad és megsokszorozza a család erejét, aktivitását.

 
Az Alapítvány kuratóriuma tagsági kezdeményezésre rendkívüli ülésen döntött arról, hogy ismét meghirdeti “Az én édesapám”.. vagy “Az én nagypapám ..” pályázatot rajz vagy fogalmazvány formájában (minimum egy A4-es, legfeljebb két oldal terjedelemben).

 

A pályázaton valamennyi magyarországi általános iskolai diák részt vehet.
A pályázat benyújtási határideje: 2017.06.14.
Az első három helyezettet tárgyi jutalomban részesítjük,további három sikeres pályázó pedig könyvjutalomban fog részesülni.

 
A pályázatot a Perspektíva a Jövőért Alapítvány email címére kérjük megküldeni (perspektivaalapitvany@gmail.com) saját névvel és osztály jelöléssel, egyben kérjük az iskola nevét is a dolgozat végén feltüntetni.
A díjnyertes munkákat 2017. június 18.-án publikáljuk.
Részletek a honlapunkon olvasható.

Kiadó és fotó: Perspektíva a Jövőért Alapítvány (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: