HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Várt gyerek, vágyott gyerek, babyboom – Falusi CSOK

A várt gyerek, a vágyott gyermek mai magyarok közt a legnagyobb kincsek egyike!

 

Várt gyerek, vágyott gyermek ajándék a szülőnek, de a mai magyar valóságban ajándék a magyar közösségnek.

Ehhez egy valóságos lehetőség a falusi CSOK, eredményei szinte biztosra vehetőek.

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel javaslat, hogy ott is érdemes a falusi CSOK lehetőségét megadni, ahol 5000 fő alatti falvakban van munkahely, s kisebb babyboom magától is kialakul…………………

A meglévő feltételek mellett, ilyen településeken a vágyott gyermek ösztönzése szinte biztosan meghallgatásra talál.

 

 

Falusi CSOK ott nagyon sikeres lehet, ahol falvakban az orvos, iskola, gyógyszertár, bölcsőde és óvoda még létezik.

 

Városok 15-30km-es távolsága itt még leküzdhető.

Magyar gyerek megszületése itt még könnyebben felvállalható a fiatalok számára – a hétköznapok terhei közben.

 

Ezekkel az 5000 fő alatti falvakkal, településekkel a falusi CSOK még sikeresebbé tehető – a mai Magyarország javára, holnapjáért!

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: